Dacia Spring Electric reveal

Dacia Spring Electric

VERNIEUWENDE EN BETAALBARE ELEKTRISCHE MOBILITEIT!

De nieuwe Groupe Renault Dacia Electric is gebaseerd op 10 jaar ervaring en expertise van Spring, als leider op het gebied van elektrische mobiliteit. Deze auto markeert het begin van een nieuwe tijd, met elektrische mobiliteit voor iedereen. 

DE MEEST VOORDELIGE ELEKTRISCHE AUTO OP DE MARKT!

Spring Electric - citadine électrique Dacia

Een DACIA-rEVolutie

Voordelig, stevig, ruim ... en elektrisch. Nieuwe Spring Electric is een stadsauto die de belangrijkste waarden van het merk Dacia combineert met de voordelen van een 100% elektrische motor. Geniet voor al je ritten in de stad en daarbuiten van de stilte en het gebruiksgemak. De motor maakt geen geluid en er zijn geen andere ongewenste trillingen.

 

Met zijn accu van 26,8 kWh helpt nieuwe Spring Electric je een actieradius van wel 225 km WLTP te bereiken. Je kunt tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder de accu te hoeven opladen! 

Spring Electric - citadine électrique Dacia

Elektrisch en stressvrij!

Tijd voor pauze? Het kan niet eenvoudiger! Laad je nieuwe Spring Electric thuis op via een regulier stopcontact of laat de Wallbox plaatsen om de accu snel op te laden: binnen 4 uur en 27 minuten. Geen tijd te verliezen? Met de DC-lader (optioneel) laad je de accu bij een snellaadstation tot 80% op in slechts 50 minuten.

 

Wil je de cabine alvast op temperatuur brengen, het accuniveau controleren of het laden starten of stoppen? Gebruik de mobiele app MY Dacia om je actieradius op afstand te beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

Spring Electric - citadine électrique Dacia

Een design waarmee alle regels worden verbroken

Ben jij klaar om de stadsjungle te ontdekken? Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia-verlichting, dakdragers, 14” diamantgeslepen wielen, skidplate achter en een grote bodemspeling ... nieuwe Spring Electric is flexibel als een stadsauto en stevig als een SUV, met een echte avontuurlijke look. 

 

Nieuwe Spring Electric is klein, maar tegelijkertijd ook ruim met 4 volledige zitplaatsen en een modulair in te delen interieur. De auto biedt het beste laadvolume in diens categorie, met een ruime bagageruimte (300 L) en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

Spring Electric - citadine électrique Dacia

Gebruiksvriendelijk interieur

Betere rijomstandigheden en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: met onze uitrusting profiteer je van veel praktische kenmerken en comfort. Je kunt gebruikmaken van het MEDIA NAV-multimediasysteem en het 7” touchscreen met Bluetooth® en Apple CarPlay™ om jouw smartphone te spiegelen. Je profiteert ook van een 3,5” kleurenscherm, parkeersensoren aan de achterkant en een achteruitrijcamera, volledig elektrische stuurbekrachtiging, elektrische ruitbediening voor en achter, een systeem voor vergrendeling op afstand, airconditioning en nog veel meer. 

* De volledige WLTP-cyclus is de gestandaardiseerde cyclus. De cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg. 

KLAAR OM JE TE LATEN VERWONDEREN?

  • Spring Electric - citadine électrique Dacia
  • Spring Electric - citadine électrique Dacia
  • Spring Electric - citadine électrique Dacia
  • Spring Electric - citadine électrique Dacia

IN DE TUSSENTIJD ...

LODGY
LODGY
vanaf 13.690 € *
LODGY Essential 5pl. TCe 100 GPF 6D
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
DUSTER
DUSTER
vanaf 12.790 € *
DUSTER Access TCe 90 GPF - 6D
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten