De nieuwe Duster SUV - Motoren

Motoren voor Dacia Duster

   

Vind jouw perfecte motor

UP&GO
UP&GO

Essence + LPG (1)

ECO-G 100
vanaf € 21.090 *
Blue dCi 115
vanaf € 22.190 *
TCe 130
vanaf € 22.590 *
TCe 150 EDC
vanaf € 25.160 *

* catalogusprijs BTWi

Specificaties in detail

Een brede selectie die aan al jouw behoeften voldoet

Dacia Duster is uitgerust met benzinemotoren met roetfilter. Hij voldoet aan de geldende Euro 6D-normen. Zo biedt hij niet alleen comfort maar is hij ook beter voor het milieu. Dankzij hun distributieketting kan je besparen op de onderhoudskosten. Heel slim!

TCe 90

Dagelijks rijden met gemoedsrust

 

Deze 3-cilinder turbomotor met 91 pk biedt een milieuvriendelijke, soepele en dynamische rijbeleving. Beschikbaar in voorwielaandrijving met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

TCe 130

Veelzijdigheid en prestaties

 

Deze 4-cilinder turbomotor met 131 pk heeft een koppel van 240 Nm, waardoor je controle hebt over het brandstofverbruik en kunt genieten van een responsieve en soepele rijbeleving. Hij is beschikbaar met voorwielaandrijving en is uitgerust met een manuele zesversnellingsbak.

TCe 150 EDC

Rijplezier en comfort

 

De versie met voorwielaandrijving van deze 4-cilinder turbomotor met 149 pk is beschikbaar met een automatische zesversnellingsbak met dubbele koppeling. De ultieme beleving op het vlak van soepele en fijne prestaties gedurende je rit.

TCe 150 4x4

Een fijne rit op alle terreinen

 

Deze 4-cilinder turbomotor met 149 pk heeft een koppel van 250 Nm en biedt daarmee zowel rijplezier als uitstekende prestaties. Zelfs wanneer je de gebaande paden verlaat! Beschikbaar in vierwielaandrijving met een manuele zesversnellingsbak.

De nieuwe Duster Diesel

Blue dCi 115

Efficiëntie en veelzijdigheid

 

Deze 4-cilinder turbomotor met manuele zesversnellingsbak is beschikbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. Hiermee worden vermogen en veelzijdigheid gecombineerd om jou te helpen je brandstofverbruik onder controle te houden. Zelfs tijdens lange ritten!

Ben je klaar om de weg op te gaan in Dacia Duster?