Nouvelle Dacia Sandero Stepway crossover

Nieuwe Dacia Sandero Stepway

Design

De moderne en polyvalente crossover

Indrukwekkend silhouet, vloeiende horizontale lijnen, Y-vormige LED-lichtsignatuur in de koplampen en een grote bodemspeling... Sandero Stepway heeft een hedendaags design met een kenmerkende crossover-stijl. Ga heerlijk in het multifunctionele en ruime interieur zitten en beleef uw volgende avontuur in alle comfort.

 • Sandero Stepway - Voorkant
 • Sandero Stepway - profiel
 • Sandero Stepway - achteraan
 • Intérieur - Sandero Stepway
 • Sandero Stepway - Intérieur

Een gebruiksvriendelijke ervaring, een veelzijdig gebruik

Sandero Stepway crossover - Confort

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID

Beschikbaar met handige uitrustingen

Reis elke dag zo comfortabel mogelijk. De moderne uitrusting is bedoeld om uw ritten in Sandero Stepway eenvoudiger te maken: handenvrije kaart, centrale opbergconsole met armsteun in combinatie met de elektrische handrem…

 

Het is tijd voor vakantie! Dankzij de grote bodemspeling kunt u vlot op verschillende soorten wegen uit de voeten. Neemt u veel spullen mee onderweg? Profiteer van de ruime, modulaire bagageruimte met een neerklapbare achterbankleuning en creëer nóg meer ruimte met de veelzijdige, modulaire dakstaven.

RIJHULPSYSTEMEN EN VEILIGHEID

Alles is er om u te helpen!

In de stad als op de snelweg: ga met een gerust gevoel de weg op met Sandero Stepway, dankzij de moderne rijhulpsystemen die ontworpen werden om in alle veiligheid te reizen:

 

 • Automatisch noodremsysteem AEBS
 • Automatische noodoproep E-call
 • Parkeerhulp vooraan en achteruitrijradar en -camera
 • Dode hoek-waarschuwing
 • Vertrekhulp op hellingen
 • Elektrische handrem
 • Snelheidsregelaar en -begrenzer
 • Elektrische stuurbekrachtiging

 

Aides à la conduite - Sandero Stepway crossover
Système multimédia Sandero Stepway

Multimédia

Moderne technologie

Kom alles te weten wat u nodig hebt zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. Gebruik het grote 8”-scherm in het midden om uw smartphone te spiegelen naar het Media Nav-multimediasysteem, compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™. Telefoon, radio, navigatie, multimedia, enz. Verbindt uw smartphone eenvoudig via de Bluetooth®-aansluiting of via de jack- en USB-poorten.

Zuinige motoren

Een geweldige combinatie! Beheers uw verbruik en verlaag uw onderhoudsbudget met onze motoren, die uitstekend aansluiten op uw dagelijkse routine.

ECO-G Sandero Stepway

ECO-G 100

ECO-G: de slimme keuze voor uw Dacia!

 

Sandero Stepway is beschikbaar met de benzine/LPG-motor van Dacia, de ECO-G. Deze beproefde, gebruiksvriendelijke, betaalbare en voordelige oplossing wordt in de fabriek ingebouwd en helpt u om brandstof te besparen en minder CO2 uit te stoten. En dat is nog niet alles! Dankzij de turbo en zijn 101 pk combineert uw ECO-G-motor rijplezier met zuinigheid.

Sandero Stepway heeft een benzinemotor met roetfilter die voldoet aan de geldende Euro 6-normen. Zo biedt hij niet alleen comfort maar is hij ook beter voor het milieu.

TCe 90

Écht veelzijdig

 

Deze turbomotor van de nieuwste generatie met 3 cilinders en 91 pk is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak, zodat u het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunt beperken zonder in te boeten op rijplezier. Dankzij de distributieketting kunt u nog meer besparen en uw onderhoudsbudget beperken. Slim!

TCe 90 CVT

  Rijcomfort 

 

Geniet van een heerlijke en prettige rijbeleving! Deze turbomotor met 3 cilinders en 91 pk wordt gecombineerd met een automatische CVT-versnellingsbak van de nieuwste generatie. Deze motor zorgt ervoor dat u vlot kunt vertrekken en soepel kunt versnellen, zonder haperingen. Ontspan u!

Optimale afmetingen

Sandero Stepway dimensions face avant
Sandero Steoway dimensions profil
Sandero Stepway dimensions arrière

  Dit vind je misschien ook leuk...

  LODGY
  LODGY
  vanaf 13.690 € *
  LODGY Essential 5pl. TCe 100 GPF 6D
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  DUSTER
  DUSTER
  vanaf 12.790 € *
  DUSTER Access TCe 90 GPF - 6D
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
  Meer weten