Dacia Private Lease

Huur een voertuig via een vaste maandelijkse betaling (inclusief onderhoud en verzekering).

Dacia Private Lease

In september geniet van 3 maanden gratis brandstof!*

3 maanden gratis brandstof* met Dacia Private Lease

Zonder voorschot, alles inbegrepen: verzekering – onderhoud – pechverhelping – herstellingen – taksen

Wilt u alles uit het leven halen? Een auto die zekerheid biedt, maar ook al uw avonturen mogelijk maakt?

 

Wij kennen het gevoel. Met Dacia Private Lease krijgt u een compleet pakket: een nieuwe Dacia voor een vast bedrag per maand. Alle autokosten zijn inbegrepen. En voor onze verjaardag doen we u zelfs de brandstof cadeau, 3 maanden lang*! Is dat niet prachtig?

 

Stel zelf uw eigen Dacia samen, bepaal de looptijd, variërend van 24 tot 48 maanden, en kies uw jaarlijks gereden kilometers. U bepaalt zelf wat het beste bij u past.

 

U ziet het: Dacia Private Lease maakt het u supermakkelijk om met een Dacia te rijden.

Ontdek onze aanbiedingen
Dacia Private Lease

*3 maanden gratis brandstof: dit aanbod bestaat uit een gratis brandstofkaart met een totale waarde van € 300. Berekening op basis van een Dacia Sandero Anniversary TCe 90 met een gemiddeld aantal gereden kilometers van 1.000 km/maand of 12.000 km/jaar, een gecombineerd verbruik WLTP van 6,4 l/100 km en een brandstofprijs SP95 (E10) van € 1,39/l op 18 augustus 2020. Aanbod onder voorwaarden en uitsluitend geldig bij een Dacia Private Lease-contract. De brandstofkaart van € 300 is enkel geldig in het Total-netwerk met een maximale geldigheid van 1 jaar en is niet inwisselbaar in korting of contanten. Aanbod geldig van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020.

Dacia Private Lease

Dacia Private Lease

Inbegrepen in Dacia Private Lease

  • Een Dacia-voertuig tot uw beschikking
  • Alle onderhoud
  • Alle herstellingen
  • Vervangwagen bij panne
  • Verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid, omniumverzekering en rechtsbijstand
  • Verkeersbelasting en belasting op inverkeerstelling
  • Pechverhelping 24/7 in heel Europa

 

Niet inbegrepen: brandstof, verkeersboetes en winterbanden

Vraag een offerte

Dacia Private Lease

Vraag een Private Lease-aanbieding aan via onze configurator

Meestgestelde vragen over Dacia Private Lease

Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Axus N.V., Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Axus N.V., de kredietverzekeraar Atradius Credit Insurance N.V., de verzekeringsmaatschappij Baloise Belgium N.V., en na de ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huurprijs wagen, wettelijke garantie en garantie van de  abrikant, onderhoud (onderhoud, werkuren en mechanische herstellingen), zomerbanden, pechverhelping, verzekering BA en rechtsbijstand, eigen schadeprovisie, bestuurdersverzekering, belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting, matrixrooster. Maandelijkse huur bepaald in de huurofferte betaalbaar vooraf. De huurder beschikt niet over een herroepingsrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Gelieve uw Dacia dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene  voorwaarden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten