Welkom bijDacia.be

DACIA FINANCIERING ACTIES

Hebt u de ideale auto gevonden? Wacht niet te lang! Dien een aanvraag voor krediet of leasing in... Bekijk de volledige Dacia-reeks en selecteer een van onze modellen om te ontdekken welke financieringsoplossing het beste bij uw budget past.   

  • Electric
SPRING
vanaf 17.190 € *
SPRING Comfort Electric 45
* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze kredietregelingen

Hulp nodig? Dacia berekent wat u moet aanbetalen, hoe u kunt terugbetalen en wat de totale duur van de lening voor uw auto is; zo kan worden bepaald wat u maandelijks gaat betalen.

Uw Dacia kopen zonder een aanbetaling te doen 

De Dacia-kredietregelingen worden aangepast aan uw verwachtingen en budget. U zou zelfs de volledige aankoopprijs van uw auto kunnen financieren. Het voordeel? U kunt uw oude auto inwisselen bij wijze van aanbetaling. Dat is toch hartstikke fijn?

Uw auto kopen door middel van leasing bij Dacia

Kies het gewenste model om meer te weten te komen over de opties voor langetermijnhuur (met koopoptie) op basis van uw budget, projecten en behoeften. Beheer u uitgaven met Dacia!

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten