Welkom bijDacia.be

Boek een Dacia-proefrit

Welk voertuig past het best bij u? Boek een proefrit met uw favoriete Dacia-model en ontdek de wagen die bij u past. Ontdek alle nieuwe voertuigen waarmee u een proefrit kunt maken en laat u onderdompelen in de wereld van Dacia…

  • Electric
SPRING
SANDERO
SANDERO Stepway
DUSTER

Neem plaats in een Dacia-wagen voor een levensechte ervaring

Bewonder zijn ontwerp, ontdek het comfort, test zijn uitrustingen en voel het intense rijplezier… het is onmogelijk om al deze unieke ervaringen in een brochure neer te schrijven. Waarom moeilijk doen? Ontvang het antwoord op al uw vragen tijdens een proefrit op de weg. Levensechter kan niet!

Er is een selectie nieuwe voertuigen beschikbaar voor een proefrit

Dynamisch, wendbaar, comfortabel, sportief, aanpasbaar… Bent u op zoek naar de perfecte wagen? Aarzel niet langer! Voordat u een keuze maakt, kunt u bij Dacia een gratis proefrit met een van onze modellen boeken. Geweldig, niet?

Boek uw proefrit snel en gemakkelijk

Kies een model, vul uw persoonlijke gegevens in, reserveer een datum… In enkele stappen maakt u online een afspraak voor een proefrit bij uw Dacia-concessiehouder. Tot snel!

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten