Welkom bijDacia.be

Onze verzekeringen

Onze verzekeringen werden uitgedacht om het hoofd te bieden aan onvoorziene omstandigheden.

PROFITEER VAN VOORDELIGE VOORWAARDEN

Alt afbeelding C29

Exclusieve voordelen

  • Tot 3 jaar nieuwwaarde: In geval van total loss of diefstal van uw voertuig binnen de eerste 36 maanden, betaalt Renault Verzekeringen de verzekerde waarde van de wagen terug bij aankoop van een nieuwe Renault.
  • Franchise naar keuze: Kies, naargelang uw budget, voor Engelse franchise (de franchise valt weg als het bedrag van de kosten van de herstelling hoger is dan 2,5% van de verzekerde waarde) of vaste franchise (2,5% van de verzekerde waarde) als de herstellingen uitgevoerd worden in een garage die wordt erkend door Renault Verzekeringen.
  • Total loss dekking op de teruggenomen wagen: In geval van total loss, is de wagen die u wilt laten overnemen, verzekerd voor de waarde aangegeven door de garage op de orderbestelling van de nieuwe wagen tot aan de levering van deze laatste.
  • Maandelijkse afbetaling zonder kosten: Vereenvoudig uw leven en spreid uw betalingen gratis over maandelijks afbetalingen. Een autoverzekering aan een lage prijs.
  • Gratis bijstand bij een ongeval, zowel in België als in het buitenland.
  • Bill Protect : Door voor Omnium te kiezen, dekt Dacia Assurances uw premies voor autoverzekeringen als u een baan verliest, wordt opgenomen in het ziekenhuis of als u tijdelijk arbeidsongeschikt bent.

Dacia Assurance beschermt u in elke situatie

Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Volledige Omnium
Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Volledige Omnium
Burgerlijke aansprakelijkheid
ja
ja
ja
Bijstand
ja
ja
ja
Diefstal of poging tot diefstal
nee
ja
ja
Brand
nee
ja
ja
Glasbreuk
nee
ja
ja
Aanrijdingen met dieren
nee
ja
ja
Schade door natuurgeweld
nee
ja
ja
Materiële schade
nee
nee
ja
Vandalisme
nee
nee
ja
Vluchtmisdrijf
nee
nee
ja
Bill Protect
nee
nee
ja
Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Volledige Omnium
Alt afbeelding C29

Verzekeringen personen en derden

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA): De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht voor iedere wagen. Als u verantwoordelijk bent voor een ongeval, vergoedt uw BA in uw plaats de materiële en lijfelijke schade veroorzaakt aan anderen evenals lijfelijke schade van de passagiers van het voertuig. 

 

Juridische bescherming: deze beschermt u in geval van betwisting van aansprakelijkheid. 

 

Bestuurdersverzekeringen: de lijfelijke schade van de bestuurder wordt niet gedekt door de BA. Sluit een bestuurdersverzekering af om ervoor te zorgen dat ook die letsels gedekt zijn. De verzekering vergoedt de kosten als gevolg van lichamelijke letsels opgelopen door de bestuurder van het voertuig.

Om verder te gaan