Welkom bijDacia.be

Onze verzekeringen

Onze verzekeringen werden uitgedacht om het hoofd te bieden aan onvoorziene omstandigheden.

Alt afbeelding C29

Exclusieve voordelen

Tot 3 jaar nieuwwaarde: In geval van total loss of diefstal van uw voertuig binnen de eerste 36 maanden, betaalt Renault Verzekeringen de verzekerde waarde van de wagen terug bij aankoop van een nieuwe Renault.

 

Franchise naar keuze: Kies, naargelang uw budget, voor Engelse franchise (de franchise valt weg als het bedrag van de kosten van de herstelling hoger is dan 2,5% van de verzekerde waarde) of vaste franchise (2,5% van de verzekerde waarde) als de herstellingen uitgevoerd worden in een garage die wordt erkend door Renault Verzekeringen.

 

Total loss dekking op de teruggenomen wagen: In geval van total loss, is de wagen die u wilt laten overnemen, verzekerd voor de waarde aangegeven door de garage op de orderbestelling van de nieuwe wagen tot aan de levering van deze laatste.

 

Maandelijkse afbetaling zonder kosten: Vereenvoudig uw leven en spreid uw betalingen gratis over maandelijks afbetalingen. Een autoverzekering aan een lage prijs.

 

Gratis bijstand bij een ongeval, zowel in België als in het buitenland.

Dacia Assurance beschermt u in elke situatie

Verzekering

Mini Omnium

Verzekering

Complete omnium

Verzekeringen personen en derden

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA): De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht voor iedere wagen. Als u verantwoordelijk bent voor een ongeval, vergoedt uw BA in uw plaats de materiële en lijfelijke schade veroorzaakt aan anderen evenals lijfelijke schade van de passagiers van het voertuig. 

 

Juridische bescherming: deze beschermt u in geval van betwisting van aansprakelijkheid. 

 

Bestuurdersverzekeringen: de lijfelijke schade van de bestuurder wordt niet gedekt door de BA. Sluit een bestuurdersverzekering af om ervoor te zorgen dat ook die letsels gedekt zijn. De verzekering vergoedt de kosten als gevolg van lichamelijke letsels opgelopen door de bestuurder van het voertuig.

Alt afbeelding C29

Om verder te gaan