Onze garanties

Onze garanties en garantie-uitbreidingen werden uitgedacht om het hoofd te bieden aan onvoorziene omstandigheden.

Fabrieksgarantie

Uw Dacia met 3 jaar garantie: Fabrieksgarantie

Dacia - Dienst naverkoop - Garantie

Uw Dacia is gewaarborgd tegen ieder montage- of productiegebrek.

Tijdens deze periode wordt u bijgestaan door het hele Dacia-netwerk, zonder één cent uit te geven.

 

U profiteert dan van een deskundige herstelling met originele onderdelen. Bel Dacia Assistance in geval van panne 24/7 op 0800 97 96 5 voor België of op 0032 2 233 23 73 vanuit het buitenland.

Garantie- uitbreiding

Dacia My Warranty extension de garantie

Rijd met uw Dacia jarenlang, met gemoedsrust.

Verleng de contractuele garantie van uw Dacia, tot 6 jaar of 180.000 kilometer *. Garnatie-uitbreiding  is de ondersteuning van mechanische, elektrische en elektronische storingen (met uitzondering van slijtende onderdelen) buiten de contractuele garantieperiode, inclusief onderdelen en arbeid, en ook ondersteuning voor Dacia 24h / 24 en 7d / 7 in het geval van een stilstand van immobilisatie overal in Europa.


U wordt door het hele netwerk ondersteund door Dacia-professionals, zonder een dubbeltje te betalen. Het contract is bij het voertuig gevoegd **: als u uw Dacia opnieuw verkoopt vóór het einde van het contract, zal uw koper hiervan profiteren. Een goed doorverkopen argument.

Om verder te gaan

Dienst naverkoop - Verzekeringen

Onze verzekeringen

Ontdek onze diensten

Wettelijke vermeldingen

Het afsluiten van een Garantieverlenging moet plaatsvinden voor het verstrijken van de 12de maand na de datum van de 1ste inverkeersstelling, zoals vermeld op het inschrijvingsbewijs van de wagen. De prestaties van het garantieverlengingscontract worden verstrekt vanaf het verstrijken van de contractuele garantie toegekend door de fabrikant, d.w.z. aan het einde van de 36ste maand na de datum van de 1ste inverkeersstelling zoals vermeld op het inschrijvingsbewijs van de wagen. 
Het fabrieksgarantie-uitbreidingscontract van Dacia kan overgedragen worden als het voertuig wordt doorverkocht.

*Zie de algemene voorwaarden in het contract verkrijgbaar bij uw dealer.
**Het fabrieksgarantie-uitbreidingscontract van Dacia eindigt wanneer de 1ste van de 2 periodes is verstreken. De duur wordt geteld vanaf de datum van de 1ste inverkeersstelling van de wagen en het aantal kilometer vanaf nul.