Onze garanties

Onze garanties en garantie-uitbreidingen werden uitgedacht om het hoofd te bieden aan onvoorziene omstandigheden.

Fabrieksgarantie

Uw Dacia met 3 jaar garantie: Fabrieksgarantie

Uw Dacia is gewaarborgd tegen ieder montage- of productiegebrek.

Tijdens deze periode wordt u bijgestaan door het hele Dacia-netwerk, zonder één cent uit te geven.

 

U profiteert dan van een deskundige herstelling met originele onderdelen. Bel Dacia Assistance in geval van panne 24/7 op 0800 97 96 5 voor België of op 0032 2 233 23 73 vanuit het buitenland.

Dacia - Dienst naverkoop - Garantie

Garantie-uitbreiding

Garantie-uitbreiding My Warranty

Dacia My Warranty extension de garantie

L'extension de garantie my warranty

Roulez avec votre Dacia pendant des années, l'esprit tranquille.

Prolongez la garantie contractuelle de votre Dacia, jusqu’à 6 ans ou 180.000 kilomètres*. My Warranty, c’est la prise en charge des défaillances mécaniques, électriques et électroniques (hors pièces d’usure) au-delà de la période de garantie contractuelle, pièces et main-d’œuvre inclus, et aussi Dacia assistance 24h/24 et 7j/7 en cas de panne immobilisante partout en Europe.

 

Vous serez pris en charge par les professionnels Dacia dans tout le réseau, sans débourser un centime. Le contrat est rattaché au véhicule** : si vous revendez votre Dacia avant le terme du contrat, votre acquéreur en bénéficiera. Un bon argument de revente.

Découvrez les tarifs

Om verder te gaan

Wettelijke vermeldingen

Het afsluiten van een Garantieverlenging moet plaatsvinden voor het verstrijken van de 12de maand na de datum van de 1ste inverkeersstelling, zoals vermeld op het inschrijvingsbewijs van de wagen. De prestaties van het garantieverlengingscontract worden verstrekt vanaf het verstrijken van de contractuele garantie toegekend door de fabrikant, d.w.z. aan het einde van de 36ste maand na de datum van de 1ste inverkeersstelling zoals vermeld op het inschrijvingsbewijs van de wagen. 
Het fabrieksgarantie-uitbreidingscontract van Dacia kan overgedragen worden als het voertuig wordt doorverkocht.

*Zie de algemene voorwaarden in het contract verkrijgbaar bij uw dealer.
**Het fabrieksgarantie-uitbreidingscontract van Dacia eindigt wanneer de 1ste van de 2 periodes is verstreken. De duur wordt geteld vanaf de datum van de 1ste inverkeersstelling van de wagen en het aantal kilometer vanaf nul.