Mijn onderhoud Dacia

Onderhoud van Dacia, 0% overbodig. 

Aangezien uw Dacia uniek is, staan onze experts u met raad en daad bij aan een vaste prijs. Ontdek snel onze forfaitaanbiedingen en onderhoudscontracten!

Al onze forfaits voor onderhoud

Selecteer het forfait dat u interesseert

Dankzij het Dacia-netwerk kunnen wij u onze specifieke bekwaamheden via een geheel van aangepaste forfaits, onderdelen en werkuren met waarborg, hoe oud uw Dacia ook is.

Dacia - onderhoud

ONDERHOUD

Profiteer van het expertnetwerk van Dacia die erop toeziet dat uw wagen goed blijft werken. Door uw wagen tijdig te onderhouden kunt u veilig blijven rijden.

Meer weten
Dacia - Banden

BANDEN

Controleer uw banden, dat is essentieel voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Ons expertnetwerk van Dacia controleert hun toestand door de mate van slijtage te meten.

Meer weten
Dacia - Airconditioning

AIRCONDITIONING

Garandeer een aangename en gezonde rit voor iedereen, in alle veiligheid, dankzij een efficiënte airconditioning. Het is belangrijk om het airconditioningsysteem van uw Dacia te laten onderhouden.

Meer weten
Dacia - remmen

REMMEN

Rij met een gerust gemoed dankzij de kwaliteitscontroles van onze experts en de vervanging van remblokken en -schijven, indien nodig.

Meer weten
Dacia - schokdempers

SCHOKDEMPERS

Optimaliseer de wegligging van uw Dacia dankzij schokdempers in goede staat. Zij garanderen een goede wegligging en veiligheid op alle wegen.

Meer weten
Dacia - Distributie

DISTRIBUTIERIEM

Garandeer een perfecte synchronisatie van uw motor dankzij de distributieriem. Met onze forfaits komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer weten
Dacia - Ontsteking

ONTSTEKING

Garandeer de werking van alle elektrische en elektronische componenten van uw wagen met originele Dacia-batterijen.

Meer weten
Dacia - Ruitenwissers

RUITENWISSERS

Profiteer van een optimaal rijcomfort met onze duurzame ruitenwissers die aangepast zijn aan de seizoenen. Wij zien erop toe dat zij in perfecte staat zijn.

Meer weten

Dacia onderhoud pack

Beheer uw budget

Ontdek het onderhoud à la carte op basis van uw behoeften en uw budget! Geniet van een selectie van onderhoudsdiensten (legen, filters ...) om te gebruiken op uw gemak en tempo, zonder extra kosten.


Vraag aan uw dealer bij uw volgende beoordeling.

Vraag een afspraak
Entretien Dacia

Onderhoudscontracten van Dacia

Alles voorzien, zelfs het onverwachte

Profiteer van een onderhoudsbudget en bijstand 24/7. Uw contract volgt uw wagen bij doorverkoop en maximaliseert zijn waarde.

My Warranty

Verleng de contractuele garantie van uw wagen tot 6 jaar of 180 000 kilometer.
Wat omvat My Warranty?
 
  • De behandeling (onderdelen en werkuren) van mechanische, elektrische en elektronische gebreken (met uitzondering van slijtage-onderdelen) na de contractuele garantieperiode. 
  • De bijstand 24/7 in geval van panne overal in Europa. 

 

My Warranty kan tot 2 maanden voorafgaand aan het einde van de fabrikantengarantie afgesloten worden naargelang van het gekozen model en de dekkingsduur.

 

My Revision

Dek alle voorziene kosten in het onderhoudsboekje van uw wagen, tot 5 jaar of 100 000 kilometer.
Wat omvat My Revision?
 

Onderhoud: alle door de fabrikant voorziene onderhoudsbeurten die in uw onderhoudsboekje staan (met uitzondering van slijtage-onderdelen).

 

My Revision kan afgesloten worden tot aan de leverdatum van uw wagen.

EASYcare

Met EASYcare hebt u maximale dekking voor uw wagen en hoeft u zich over niets zorgen te maken. U kunt dit afsluiten tot 7 jaar of 200 000 kilometer.
Wat omvat EASYcare? 
 
  • De behandeling (onderdelen en werkuren) van mechanische, elektrische en elektronische gebreken na de contractuele garantieperiode.
  • Onderhoud: alle door de fabrikant voorziene onderhoudsbeurten die in uw onderhoudsboekje staan.
  • Prestaties voor slijtage: de vervanging en herstelling van slijtage-onderdelen (ruitenwissers, schokdempers, remblokken en -schijven, enz. met uitzondering van de banden).
  • De 24/7 bijstand in geval van panne overal in Europa.

 

EASYcare kan afgesloten worden tot 12 maanden na de leverdatum van uw wagen.

 

Om verder te gaan

Dienst naverkoop - technische keuring

Geniet van ons aanbod voor banden

Ontdek de aanbiedingen
Dacia dienst naverkoop - bijstand

Garantie, bijstand en verzekering

Ontdek onze bijstandsdiensten
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten