Forfaits remmen

Om zorgeloos te kunnen rijden moet u volledig kunnen vertrouwen op uw remsysteem. Het is een van de belangrijkste elementen voor uw veiligheid. Het is een van de 3 punten van de “Veiligheidsdriehoek” samen met de banden en schokdempers.

Dacia - Dienst naverkoop remmen

Remforfaits aangepast aan de leeftijd van uw wagen

Zij omvatten: 

 

  • Vervanging van remblokken vooraan met originele onderdelen
  • Kwaliteitscontroles en een proefrit om ons ervan te verzekeren dat de remmen van uw Dacia goed werken

 

Vraag een afspraak

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Slim advies

Uw veiligheid is afhankelijk van het onderhoud van uw remsysteem, houd dit goed in de gaten!

Wees aandachtig op de eerste tekenen van slijtage: langere remafstand, vibraties onder uw voeten wanneer u het rempedaal induwt... In bepaalde gevallen reageert het pedaal niet meer efficiënt of kan het voertuig afwijken naar links of rechts!

 

Om efficiënt te remmen en de veiligheid van uw naasten te verzekeren, moet u ze om de 20 000 km (of om de 2 jaar) laten controleren en de remvloeistof om de 120 000 km (of om de 4 jaar) laten verversen. Vergeet niet dat trommelremmen om de 60 000 km moeten worden gereinigd.

Vraag een afspraak
Dacia logan mcv remmen

Wacht niet langer!

Meer weten over remmen

Dacia - Dienst na verkoop

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Vraag een afspraak
Dacia - Bijstandsverzekeringsgarantie

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.

Ontdek al onze formules
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten