TERUGROEPACTIES

Door middel van onze terugroepacties zorgt je Dacia-dealer ervoor dat technische problemen in kaart gebracht en verholpen worden, voordat ze daadwerkelijk de kop op steken

Stap 1

Voer je voertuigidentificatienummer (VIN) in om te controleren of je je auto moet terugbrengen in het kader van een terugroepactie.

Stap 2

Maak een afspraak bij je dealer. Deze zal de onderdelen vervangen waarop de actie betrekking heeft. Dit gebeurt gratis en op korte termijn.

Stap 3

Breng je auto langs. De dealer zal hem zo snel mogelijk onderhanden nemen.

VOER JE VOERTUIGIDENTIFICATIENUMMER (VIN) IN

Als je auto in het kader van een terugroepactie wordt opgeroepen, neem dan contact op met je dealer.

onze prioriteit: jouw tevredenheid

De verzamelde gegevens worden verwerkt door Renault Belux en de leden van zijn geautoriseerde netwerk (samen "Renault" genoemd), als gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken, om op uw verzoek te reageren.

In overeenstemming met de toepasselijke regelgeving kunt u vragen om de gegevens die Renault over u bewaart te verkrijgen en te verifiëren, onjuiste informatie te corrigeren, de gegevens over u te wissen en een kopie van uw gegevens te nemen om ze op uw vraag elders te hergebruiken. U kunt ook te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van sommige van uw gegevens, met name voor commerciële prospectie- of profileringsdoeleinden, en vragen om het gebruik van uw gegevens te bevriezen. U kunt al uw rechten rechtstreeks bij Renault BeLux uitoefenen door een verzoek te sturen via het formulier https://nl.dacia.be/neem-contact-op/jouw-rechten.html. Bij uitblijven van een of een bevredigend antwoord van Renault, heeft u de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

U hebt het recht om u gratis in te schrijven op de "Bel me niet meer"-lijst om niet het onderwerp te worden van commerciële oproepen per telefoon.Voor meer informatie kunt u ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens raadplegen op https://nl.dacia.be/data-privacy.html.