Welkom bijDacia.be

Bijstandsprestaties op maat

Verlies van sleutel, technisch probleem, platte band...: Dacia Assistance helpt u in alle omstandigheden 24/7 overal in Frankrijk en Europa.

  • Dacia - Bijstand

Dacia Assistance

De diensten van Dacia Assistance worden u geboden gedurende de hele fabrieksgarantietermijn, en dat 24/7 overal in België en Europa.

 

Dacia Assistance dekt alle onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische pannes veroorzaakt door materiaal-, montage- of productiefouten. 

 

De nummers van Dacia Assistance:

 

In België belt u naar 0800 97 96 5 

Vanuit het buitenland belt u naar 0032 2 233 23 73

  • Alt afbeelding C29

Aanvullende bijstand

Voor slechts €2,75 per maand

En als u nu eens koos voor volledige gemoedsrust met uw Dacia? Kies voor onze aanvullende bijstand aan zeer zachte prijzen. Om de dekking van uw Dacia Assistance uit te breiden, hebben wij samen met Touring de Complementary Cover ontwikkeld. Zo geniet u bijstand bij een platte band, ongeval, diefstal, tanken van verkeerde brandstof of verlies van uw sleutels en dat 24/7 overal in Europa. Neemt de herstelling meer tijd in beslag? Geen zorgen! We slepen uw voertuig naar uw Dacia Garage en we bieden u mobiliteits- en accommodatie-oplossingen aan (vervangvoertuig, terug-naar-huis service, verderzetting van de reis, enz.).

 

In de praktijk moet uw Dacia ingeschreven zijn in België en moet u nog minstens 6 maanden beschikken over een geldige Dacia Assistance, om in te tekenen op de Complementary Cover. Dacia Assistance wordt geboden in het kader van de fabrieksgarantie, het garantie-uitbreidingscontract My Warranty en onderhoudscontract EASYcare. Dit product is niet beschikbaar voor elektrische wagens. 

Online intekenen

Om verder te gaan

Dienst naverkoop - Garantie

Onze garanties

Ontdek onze diensten
Dienst naverkoop - Verzekering

Onze verzekeringen

Ontdek onze diensten

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten