Welkom bijDacia.be

Wettelijke vermeldingen

Wettelijke vermeldingen voor de site

RENAULT België Luxemburg n.v. (hierna ‘RENAULT België Luxemburg’ genoemd) opende deze website " www.dacia.be " (© RENAULT België Luxemburg 2019) voor de persoonlijke informatie van haar gebruikers. Uw gebruik van de site is onderworpen aan de algemene toegangs- en gebruiksvoorwaarden die hieronder meer gedetailleerd worden beschreven (" Algemene voorwaarden ") en aan alle toepasselijke wetten en reglementeringen. Als u de site bezoekt, bekijkt en gebruikt, aanvaardt u zonder voorbehoud de Algemene voorwaarden die voorrang hebben op elke overeenkomst die u met RENAULT België Luxemburg n.v. of de leden van het commerciële net zou hebben afgesloten.

 

Identificatie van de importeur/adverteerder:
Renault België Luxemburg n.v.
W.A. Mozartlaan 20
1620 Drogenbos BELGIË

 

Toezichthoudende autoriteit:
Algemene Directie Economische Inspectie North Gate III Koning Albert II laan 16 1000 Brussel Ondernemingsnummer 0314.595.348. http://economie.fgov.be


Maatschappelijke zetel:
Bergensesteenweg 281
1070 Brussel België


HRB: 10.800


BTW: BE 403 463 679


Ondernemingsnummer:
0403 463 679 RPR Brussel

 

 Directeur van de publicatie: Krisztina Besenyei


Deze website is uitgegeven door: Renault België Luxemburg n.v.

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten