Welkom bijDacia.be

Financieringen voor professionele klanten

Leasing en huur op lange termijn

Ontdek onze financieringen voor professionele klanten

Leasing financier

Dit is een contract waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor de huur van je wagen. Met de huur betaal je de wagen af. Het leasingcontract bevat een aankoopoptie waarvan het bedrag wordt bepaald bij de ondertekening van het contract (met een wettelijk minimum van 15%). Fiscaal gezien wordt het voertuig op de balans geboekt onder vaste materiële activa.

les avantages du leasing financier :

Financële Leasing - Dacia

Met financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Bovendien moet je de btw niet vooraf financieren. De aankoopoptie biedt je de mogelijkheid om aan het einde van het contract eigenaar te worden van het voertuig. 

est-ce pour vous ?

Financiële Leasing - Dacia

Financiële leasing is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken en het aan het einde van het contract willen kopen. Het is dus in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

une location avec option d'achat

Renting financier renting

Bij financiële renting wordt expliciet een restwaarde voorzien waarvan het bedrag, dat bij de ondertekening van het contract wordt vastgelegd, hoger is dan 15% van de investering exclusief btw. Financiële renting is niet mogelijk in het Groothertogdom Luxemburg.

les avantages du renting financier :

Financiële Renting - Dacia

Net zoals bij een financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Vanuit fiscaal standpunt biedt de formule de volgende voordelen: geen voorafgaande financiering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten, enz.

est-ce pour vous ?

Financiële Renting - Dacia

Financiële renting is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken. Het is in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

une solution tout en un

Location longue durée

Dit is een huurcontract waarvan de huurprijs wordt bepaald in functie van de looptijd en het jaarlijks aantal kilometers (op voorhand bepaald). De huurprijs houdt rekening met de aankoop- en doorverkoopwaarde van het voertuig en het financieringspercentage. De huur omvat automatisch ook een aantal diensten waaraan je nog bijkomende diensten kan toevoegen.

les avantages de la LLD :

verhuur op lange termijn - Dacia

Met een verhuur op lange termijn ben je verlost van problemen bij de aankoop, de doorverkoop en het gebruik van het voertuig en kan je je concentreren op je eigen professionele activiteiten. Bovendien betaal je alleen voor het werkelijke gebruik van je wagen. De formule heeft ook tal van fiscale en financiële voordelen: geen voorafgaande financiering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten enz.

les services

verhuur op lange termijn - Dacia

Bij de verhuur op lange termijn kan een onderscheid worden gemaakt tussen diensten die automatisch inbegrepen zijn in het contract en optionele diensten. Over het algemeen inbegrepen: financiële huur, verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade en rechtsbijstand), onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, beheer van het wagenpark en 24 uur op 24 bijstand. Optioneel: banden, vervangwagen en brandstof.

est-ce pour vous ?

verhuur op lange termijn - Dacia

De verhuur op lange termijn is zowel bedoeld voor grote ondernemingen en kmo's als voor zelfstandigen en vrije beroepen. Het is een uitstekende formule voor ondernemingen die de gebruikskosten van hun voertuig willen optimaliseren met een volledige servicegarantie.

Besoin d'autre chose ?

Découvrez nos autres services

Dacia Service

Onderhoud, garantie, verzekering, glasbreuk, connectiviteit ...

Engagements après-vente

Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk aan uw behoeften tegemoet te komen.