Forfaits zichtbaarheid

Aangezien de ruitenwissers integraal deel uitmaken van uw veiligheid, zien we erop toe dat ze zich in perfecte staat bevinden.

Dacia - Dienst naverkoop Zichtbaarheid

Een uniek forfait van € 40 op het hele Dacia-gamma

Door elk jaar uw ruitenwissers te vervangen, zorgt u voor een optimale zichtbaarheid het hele jaar door.

 

Vraag een afspraak

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Slim advies

Of ze nu stilstaan, in de warmte van uw garage of bewegen en blootgesteld worden aan de weerselementen, uw ruitenwissers ondergaan het hele jaar door thermische belastingen en worden aangevallen door UV-stralen en de zuurstof in de lucht. 

 

Let dus op de eerste tekenen van slijtage: voorruit of achterruit slecht gewist, verhoogd risico op verblinding, sluier op de voorruit bij het gebruik van de ruitenwissers... In bepaalde gevallen kunnen ze lawaai maken of schokkend bewegen. Versleten ruitenwissers kunnen ook uw voorruit bekrassen! 

 

De technische keuring omvat altijd een controle van de ruitenwissers. Wacht niet tot deze symptomen optreden om ze in onze werkplaatsen te laten controleren of tot ze te versleten zijn om ze te vervangen!

Vraag een afspraak
Alt afbeelding C29

Wacht niet langer!

Meer weten over de zichtbaarheid

Dacia

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie van onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Vraag een afspraak
Dacia - Bijstandsverzekeringsgarantie

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.

Ontdek al onze formules
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten