Zichtbaarheid

Ontdek onze Renault Service-aanbiedingen voor het onderhoud van je airconditioning en de vervanging van je ruitenwissers.

Dacia - Dienst naverkoop Zichtbaarheid

Houd je zichtbaarheid in het oog

Rij zonder zorgen met Dacia Service!

Wisselende weersomstandigheden (uv-stralen, wind, regen ...) tasten het natuurlijke rubber van de ruitenwissers aan en verminderen dus de efficiënte werking van je ruitenwissers.


Ze wissen je voorruit perfect schoon zodat je met een optimaal zicht op weg kunt.

Ontdek de prijzen van onze onderhoudsforfaits op onze "Online Offerte tool”

Online offerte


Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Om jouw online offerte te kunnen opmaken, vragen wij je onder meer jouw chassisnummer.

 

Alt afbeelding C29

Slim advies

Of ze nu stilstaan, in de warmte van jouw garage of bewegen en blootgesteld worden aan de weerselementen, jouw ruitenwissers ondergaan het hele jaar door thermische belastingen en worden aangevallen door UV-stralen en de zuurstof in de lucht. 

 

Let dus op de eerste tekenen van slijtage: voorruit of achterruit slecht gewist, verhoogd risico op verblinding, sluier op de voorruit bij het gebruik van de ruitenwissers... In bepaalde gevallen kunnen ze lawaai maken of schokkend bewegen. Versleten ruitenwissers kunnen ook jouw voorruit bekrassen! 

 

De technische keuring omvat altijd een controle van de ruitenwissers. Wacht niet tot deze symptomen optreden om ze in onze werkplaatsen te laten controleren of tot ze te versleten zijn om ze te vervangen!

Wacht niet langer!

Meer weten over de zichtbaarheid

Dacia

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie van onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Dacia - Bijstandsverzekeringsgarantie

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.