Welkom bijDacia.be

Forfaits distributie

Uw distributieriem staat in voor een perfecte synchronisatie tussen alle elementen van de motor. Het is cruciaal voor uw veiligheid om hem tijdig te vervangen.

Dacia - Dienst naverkoop distributie

Distributieforfaits aangepast aan de leeftijd van uw Dacia

De distributieriem zorgt voor een perfecte synchronisatie van uw motor.

Een vervanging om de 5 jaar of tussen 60 000 en 120 000 km voorkomt onomkeerbare gevolgen en schade voor uw motor. Vermijd onaangename verrassingen met de distributieforfaits van Dacia die zijn aangepast aan de leeftijd en het onderhoudsprogramma van uw wagen. Ze omvatten de verificatie van voorziene controlepunten, het gebruik van originele onderdelen en de expertise van ons netwerk.

 

Vraag een afspraak

Slim advies

Er is niets dat wijst op slijtage van de distributieriem! Wanneer u het merkt, is het helaas al te laat... en lopen de kosten sterk op. De motorisatie van uw wagen kan er de gevolgen van dragen...

 

Met het onderhoudsprogramma van DACIA weet u dat uw riem vervangen moet worden vanaf 5 jaar, bij voertuigen die tussen 60 000 en 160 000 km hebben gereden, en dat zelfs als dit aantal kilometer niet is bereikt.

 

Wees voorzichtig en vervang de distributieriem tijdig! Zo voorkomt u schade aan de motor, waardoor die mogelijk onbruikbaar wordt. 
Profiteer ook van de distributie-operatie om de toestand van de waterpomp te controleren.

Vraag een afspraak
Alt afbeelding C29

Wacht niet langer!

Meer weten over distributie

Dacia - Dienst na verkoop

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Vraag een afspraak
Dacia - Bijstandsverzekeringsgarantie

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.

Ontdek al onze formules