Welkom bijDacia.be

Forfaits distributie

Uw distributieriem staat in voor een perfecte synchronisatie tussen alle elementen van de motor. Het is cruciaal voor uw veiligheid om hem tijdig te vervangen.

  • Dacia - Dienst naverkoop distributie

Distributieforfaits aangepast aan de leeftijd van uw Dacia

De distributieriem zorgt voor een perfecte synchronisatie van uw motor.

Een vervanging om de 5 jaar of tussen 60 000 en 120 000 km voorkomt onomkeerbare gevolgen en schade voor uw motor. Vermijd onaangename verrassingen met de distributieforfaits van Dacia die zijn aangepast aan de leeftijd en het onderhoudsprogramma van uw wagen. Ze omvatten de verificatie van voorziene controlepunten, het gebruik van originele onderdelen en de expertise van ons netwerk.

 

Werkplaatsafspraak

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Lid My Dacia

Alle informatie die wordt gevraagd om jouw offerte op te stellen, is al geregistreerd op jouw account.

 

JOUW ONLINE OFFERTE VIA MY DACIA

 

Schrijf je in op My Dacia, aldus, naast de vele andere voordelen waarvan je dan kan genieten, zal je deze informatie in de toekomst niet meer moeten inbrengen gezien de gegevens van je wagen reeds vooraf ingevuld zullen zijn.

Ben je geen lid van My Dacia?

Om jouw online offerte te kunnen opmaken, vragen wij je onder meer jouw chassisnummer.

 

JOUW OFFERTE VIA ONZE ONLINE TOOL

  • Alt afbeelding C29

Slim advies

Er is niets dat wijst op slijtage van de distributieriem! Wanneer u het merkt, is het helaas al te laat... en lopen de kosten sterk op. De motorisatie van uw wagen kan er de gevolgen van dragen...

 

Met het onderhoudsprogramma van DACIA weet u dat uw riem vervangen moet worden vanaf 5 jaar, bij voertuigen die tussen 60 000 en 160 000 km hebben gereden, en dat zelfs als dit aantal kilometer niet is bereikt.

 

Wees voorzichtig en vervang de distributieriem tijdig! Zo voorkomt u schade aan de motor, waardoor die mogelijk onbruikbaar wordt. 
Profiteer ook van de distributie-operatie om de toestand van de waterpomp te controleren.

Werkplaatsafspraak

Wacht niet langer!

Meer weten over distributie

Dacia - Dienst na verkoop

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Vraag een afspraak
Dacia - Bijstandsverzekeringsgarantie

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.

Ontdek al onze formules

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten