Forfaits onderhoud

Profiteer van het expertnetwerk van Dacia dat erop toeziet dat uw wagen goed blijft werken. Door uw wagen tijdig te onderhouden kunt u veilig blijven rijden.

Alt Image C29

Onderhoudforfaits aangepast aan de leeftijd van uw Dacia

Profiteer van Dacia onderhoudforfaits die geschikt zijn voor de leeftijd en het onderhoudsschema van uw voertuig bijhouden. Ze omvatten de verificatie van geplande controlepunten, het gebruik van echte Dacia-onderdelen, de expertise van ons netwerk.

 

Slim advies

 

Wacht niet tot de indicator op uw dashboard gaat branden, volg de service-intervallen die worden vermeld in uw onderhoudsschema! Zo vermijdt u slijtage-gerelateerde storingen en kunt u de efficiëntie van de verschillende elementen en apparatuur beter regelen.

 

Dacia biedt je momenteel exclusief de kans om een museumpas voor twee personen te winnen als je je auto binnenbrengt voor een onderhoudsbeurt. Zo geven wij je een duwtje in de rug om in eigen land een inspirerende vakantie te beleven.

WIN EEN MUSEUMPASS

Voor wagen van minder dan 5 jaar

Forfaits onderhoud van Dacia

Door uw wagen regelmatig te laten onderhouden, verhoogt u zijn levensduur en anticipeert u op risico’s!

Met DACIA geniet u van de beste prestaties aan de beste prijs: een volledig onderhoud en aangepaste forfaits om niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Olieverversing

Benzine € 99/Diesel € 119

Budgetonderhoud

Benzine € 129/diesel € 145

Fabrikantonderhoud

Benzine € 149/diesel € 165

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Om verder te gaan

Dacia Dienst naverkoop - technische keuring

Technische keuring

Ontdek onze service
Dacia dienst naverkoop - bijstand

Garantie, bijstand en verzekering

Ontdek onze bijstandsdiensten
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten