Welkom bijDacia.be

Forfaits onderhoud

Profiteer van het expertnetwerk van Dacia dat erop toeziet dat uw wagen goed blijft werken. Door uw wagen tijdig te onderhouden kunt u veilig blijven rijden.

  • Alt Image C29

Onderhoudforfaits aangepast aan de leeftijd van uw Dacia

Profiteer van Dacia onderhoudforfaits die geschikt zijn voor de leeftijd en het onderhoudsschema van uw voertuig bijhouden. Ze omvatten de verificatie van geplande controlepunten, het gebruik van echte Dacia-onderdelen, de expertise van ons netwerk.

 

Slim advies

 

Wacht niet tot de indicator op uw dashboard gaat branden, volg de service-intervallen die worden vermeld in uw onderhoudsschema! Zo vermijdt u slijtage-gerelateerde storingen en kunt u de efficiëntie van de verschillende elementen en apparatuur beter regelen.

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Lid My Dacia

Alle informatie die wordt gevraagd om jouw offerte op te stellen, is al geregistreerd op jouw account.

 

JOUW ONLINE OFFERTE VIA MY DACIA

 

Schrijf je in op My Dacia, aldus, naast de vele andere voordelen waarvan je dan kan genieten, zal je deze informatie in de toekomst niet meer moeten inbrengen gezien de gegevens van je wagen reeds vooraf ingevuld zullen zijn.

Ben je geen lid van My Dacia?

Om jouw online offerte te kunnen opmaken, vragen wij je onder meer jouw chassisnummer.

 

JOUW OFFERTE VIA ONZE ONLINE TOOL

Om verder te gaan

Dacia Dienst naverkoop - technische keuring

Technische keuring

Ontdek onze service
Dacia dienst naverkoop - bijstand

Garantie, bijstand en verzekering

Ontdek onze bijstandsdiensten

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten