Forfaits ontsteking

De originele bougies van Dacia zijn uw garantie op de werking van alle elektronische en elektrische onderdelen van uw wagen.

Dacia - Dienst naverkoop Ontsteking

Ontstekingsforfaits aangepast aan de leeftijd van uw wagen

Vermijd pannes met de ontstekingsforfaits van Dacia die zijn aangepast aan de leeftijd en het onderhoudsprogramma van uw wagen.

Om u de onaangename verrassing van een wagen die ‘s ochtends niet wilt starten wanneer u dringend weg moet, te besparen, stelt Dacia aanbiedingen op maat van uw wagen voor!

 

Vraag een afspraak

Online offerte

Met de nieuwe dienst ‘Online Offerte’ berekent je snel, gemakkelijk en vrijblijvend de prijs voor het onderhoud of de herstelling van jouw wagen. Met deze volledig kosteloze en vrijblijvende dienst kent je vooraf de prijs voor de werkzaamheden.

Slim advies

Het is het hart van uw wagen, en als dat slecht onderhouden wordt, leidt het tot 85% van pechverhelpingsgevallen.

De batterij begeleidt u tijdens het rijden, maar werkt eveneens in stilstand, wanneer de motor niet draait... Alle elektronica van uw wagen haalt er energie uit (autoradio, verlichting, gps...) Let op de eerste tekenen van een zwakke batterij: Minder snel starten, minder vermogen van elektrische uitrustingen... De verklikker « batterij » kan ook rood gaan branden op uw dashboard.

 

Weet dat een batterij lijdt onder de koude tijdens de winter waardoor uw wagen niet meer start, maar ook (en dat is minder bekend) onder de hitte van de zomer.

 

Laat uw batterij in onze werkplaatsen om de 2 jaar of om de 30 000 km controleren en om de 4 jaar of om de 60 000 km vervangen. Wij bevelen eveneens aan om uw startcircuit te controleren voordat het koud of heet wordt. laat ook uw bougies na 30 000 km controleren.

Vraag een afspraak
Alt afbeelding C29

Wacht niet langer!

Meer weten over de batterij

Dacia - Dienst naverkoop

Onderhoudspacks van Dacia

Ontdek onderhoud à la carte in functie van uw behoeften en budget! Profiteer van een selectie van onderhoudsprestaties (olieverversing, filters...) die u naar believen kunt gebruiken, zonder extra kosten.

Maak online een afspraak
Da

Garantie, verzekering en bijstand

Dacia is er om u te helpen bij pech onderweg.

Ontdek al onze formules
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten