Dacia- accessoires

Uw Dacia met een persoonlijke toets? De Dacia-accessoires zijn speciaal ontworpen om uw voertuig perfect uit te rusten.

Ontdek onze Promoties accessoires

Maak uw Dacia echt uniek en uw ritten nog aangenamer.

Promo Elektrische fietsendragers - Accessoires Dacia

Promo elektrische fietsendragers

De fietsendrager EuroPower 916 - 2 elektrische fietsen - 7 pinnen aan € 455 in plaats van € 505

De fietsendrager EuroPower 916 - 2 elektrische fietsen - 13 pinnen aan € 615 € in plaats van € 699 

 

Wie heeft er nu geen zin in een weekendje weg onder de stralende lentezon? Fietsfanaten, kampeerders, sportievelingen, avonturiers ... Iedereen trekt er graag op uit met familie of vrienden. Maar welke bestemming of activiteit u ook kiest, een fietsendrager op uw wagen is altijd handig.

 

Op zoek naar de ideale fietsendrager?Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! De EuroPower modellen zijn perfect geschikt  voor elektrische exemplaren. De fietsendragers van Thule zijn uitzonderlijk stevig, perfect afgewerkt en ongelofelijk stabiel (getest in reële omstandigheden). Bovendien profiteert u tot en met 31 augustus van een mooie korting!

 

Haaienvinantenne - Accessoires Dacia

Haaienvinantenne

€ 145 incl. TVA installatie inbegrepen

 

Breng een vleugje moderniteit aan met deze compacte haaienvinantenne die perfect geïntegreerd is in de lijn van uw voertuig.

EASYFlex-Kofferbescherming - Dacia

Kofferbescherming - Easyflex

Een van de meest onmisbare escapades-accessoires van Renault is zonder twijfel de EasyFlex kofferbescherming. Die is namelijk eenvoudig op te vouwen en past zich perfect aan de verschillende posities van de achterbank aan, terwijl de hele kofferbodem bedekt blijft.

Alle video's Dacia-accessoires

U kijkt nooit meer op dezelfde manier naar de accessoires van Dacia ...

Dacia - Tapijten

Tapijten

En waarom niet?

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten