Dacia- accessoires

Uw Dacia met een persoonlijke toets? De Dacia-accessoires zijn speciaal ontworpen om uw voertuig perfect uit te rusten.

Ontdek ons gamma accessoires

Maak uw Dacia echt uniek en uw ritten nog aangenamer.

Dacia Duster - BULL BAR

Bull Bar

Ben je meer het type dat graag van de betreden paden afwijkt? Ben je meer te vinden voor een wagen met een stoer karakter, dan is deze bull bar iets voor jou. Zo bescherm je de bumper van je wagen en ziet hij er ineens veel gespierder uit.

Accoudoir - Dacia

Accoudoir

Dit buitengewoon handig accessoire komt geweldig goed van pas om tijdens het rijden uw arm te laten rusten en toch alles wat u nodig hebt bij de hand te houden. Hij is afgewerkt in stof of in similileder, biedt heel wat plaats en past perfect in het interieur van uw wagen. Een allesbehalve bijkomstig accessoire, vanaf € 125 BTWi, montage inbegrepen

 

ACCESSOIRE BESCHIKBAAR OP HET HELE GAMMA

Dacia - Dakkoffer

Dakkoffer

Vergroot het laadvolume van uw voertuig en reis compromisloos! Handig, robuust en stijlvol – deze dakkoffer heeft echt alles om u te bekoren. Dankzij het slot zitten al uw spullen veilig opgeborgen.

 

Kleur: reliëf zwart. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen al naargelang uw behoeften.


ACCESSOIRE BESCHIKBAAR OP HET HELE GAMMA 

Dacia - TREEPLANKEN

Treeplanken

Verlaat de platgetreden paden en meet uzelf een avontuurlijke stijl aan. Deze handige treeplanken vergemakkelijken het in- en uitstappen en het plaatsen van voorwerpen op het dak.  Zij beschermen ook het koetswerk tegen schade door dagelijks gebruik.

Alle video's Dacia-accessoires

U kijkt nooit meer op dezelfde manier naar de accessoires van Dacia ...

Dacia - Tapijten

Tapijten

En waarom niet?

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten