Er is een nieuwe functie toegevoegd aan My Dacia: Mijn bestellingen. Met deze praktische tool kun je de voortgang van je auto volgen, van bestelling tot levering. Je wordt in elke fase van het proces op de hoogte gehouden, voor een optimale aankoopervaring.

JOUW VOERTUIG DAGELIJKS BIJ DE HAND

Maar laten we bij het begin beginnen. My Dacia is een persoonlijke ruimte die elke Dacia-klant toegang geeft tot een wereld van diensten. Met een paar klikken doorzoek je de gegevens van je voertuig, beheer je jouw contracten, praat je met een Dacia expert of kan je connected services gebruiken.

 

De My Dacia applicatie maakt het dagelijks leven eenvoudiger

My Dacia geeft toegang tot je persoonlijke ruimte en is ontworpen om je dagelijkse automobiele leven gemakkelijker te maken. De My Dacia-app houdt je op de hoogte van alles wat met je auto te maken heeft en je te ontzorgen. Zo haal je het maximale uit je Dacia, zonder gedoe. Kilometerstand, levensduur van de batterij van je elektrische voertuig, de locatie van je auto... In één oogopslag heb je via het hoofdscherm in de app toegang tot een groot aantal belangrijke gegevens over jouw auto.

 

Beheer de agenda van jouw Dacia

Met de My Dacia-app zorg je voor je Dacia wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Door in te loggen kun je je onderhoudsgeschiedenis consulteren en een waarschuwing instellen om je volgende onderhoudsbeurt of een andere interventie te plannen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je afspraak boeken bij je Dacia-dealer naar keuze voor je verder gaat met de orde van de dag.

 

Hulp van een expert nodig?

Vraag het gewoon! Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een probleem, de My Dacia-app biedt je graag hulp aan, wat je ook nodig hebt. Heb je een vraag? Neem contact op met onze adviseurs. Hulp nodig om je connected services te gebruiken? Ontvang een antwoord via WhatsApp. Pech onderweg? Neem contact op met Dacia Assistance. Je kunt er zelfs de dichtstbijzijnde Dacia-dealer mee vinden.

 

Contracten, uitgebreide garanties, aanbiedingen...

Ten slotte kun je in de My Dacia app ook je servicecontracten en uitgebreide garantiesvinden. Via de app krijg je ook gepersonaliseerde aanbiedingen en voordelen opverschillende momenten tijdens de levensduur van je Dacia.

MIJN BESTELLINGEN : VOLG JE WAGEN VANAF DAG 1

Je hebt de Dacia gevonden die je wil en je hebt je bestelformulier getekend? Wacht dan niet langer: registreer je op het My Dacia-platform en volg het fabricageproces van je Dacia vanaf de eerste dag.

 

Je Dacia in zes stappen

Of het nu op de Dacia-website is of in de app op je smartphone, via Mijn bestellingen weet je precies waar je auto zich in het productieproces bevindt.

  • Bestelling. Je hebt net getekend voor je auto en deze eerste stap is de bevestiging.
  • Productie. Dit is de tweede stap. Je Dacia is in productie gegaan. Plaatwerk, verven, assemblage... Elke dag die voorbij gaat, is een stap naar de afwerking van je wagen.
  • Wachten op transport. De productie van je nieuwe Dacia is voltooid en je wacht op transport naar het importcentrum.
  • Transport. Nu is hij klaar! Je auto is toevertrouwd aan een transporteur die hem naar het importcentrum brengt.
  • Aankomst en voorbereiding. Het grote moment nadert. Je auto is bijna aangekomen bij je dealer, die er de laatste hand aan zal leggen. Ons doel? Je auto onberispelijk afleveren!
  • Levering. Dit is de zesde en laatste fase. Je dealer heeft je gebeld of een e-mail gestuurd. Je Dacia is klaar. Maak nu een afspraak en ga hem eindelijk ontdekken!

 

De voordelen van het volgen van je bestelling

Dankzij Mijn bestellingen heb je zicht op het hele proces tot aan de overdracht van je Dacia. Je hoeft niet langer contact op te nemen met de dealer. Met slechts een paar klikken kun je de vooruitgang van de productie van je nieuwe auto in realtime volgen.

 

Deze nieuwe functie laat zien dat wij je vanaf het begin een uitzonderlijke klantervaring willen bieden.