Vorige keer konden we al een tipje van de sluier oplichten van onze nieuwe look en huisstijl. Nu kunnen we eindelijk tonen hoe ons nieuwe logo prijkt op Sandero, Sandero Stepway, Duster, Jogger & Spring. En ook de modellen zelf kregen een make-over. Ontdek ze hier in detail of live op het Autosalon.

Een scherpe look bij een scherpe identiteit

Met een vernieuwd design en logo, nieuwe kleuren en ook een vernieuwing van het dealernetwerk zet Dacia verdere stappen in het nieuwe hoofdstuk naar ‘het essentiële van mobiliteit’. Bij deze vernieuwende kijk op auto’s hoort een extra strak design.

Vernieuwd exterieur

Bij de restyling van onze modellen valt meteen het stoere voorsteven op met scherpere koplampen en het nieuwe Dacia-logo prominent op de grille.

Vernieuwd interieur

Ook binnenin op het stuur komt de nieuwe visuele stijl duidelijk naar voor door de sobere en robuuste schrijfwijze van de merknaam.

Nieuw kleur

Het nieuwe aardse kleurenpalet is opgebouwd rond kakigroen. De lanceringskleur Korstmos Kaki is geïnspireerd door de natuur. Het benadrukt de verbondenheid met het buitenleven. Wat nog versterkt wordt door de milieuvriendelijke motoren.