Zeker in de wintermaanden moet je erop kunnen vertrouwen dat je steeds veilig en comfortabel op je bestemming raakt. Met een goed onderhouden wagen kan er niet veel misgaan en helemaal gerust ben je pas als je kan rekenen op betrouwbare pechbijstand. Met onze winteractie heb je twee vliegen in één klap! Kom langs voor een onderhoud in een garage van ons netwerk en profiteer van pechbijstand voor maar €35 per jaar.

PECHBIJSTAND NU VOOR SLECHTS € 35 PER JAAR

Geniet bij je onderhoudsbeurt van een uitgebreid bijstandscontract van 12 maanden voor slechts € 35.

 

Bij een onderhoud dat in een garage in ons netwerk wordt gedaan, kan je kiezen voor de Uitgebreide Assistentie voor €35 voor Dacia klanten. Dit omvat een assistentie voor 1 jaar vanaf de datum van het onderhoud.

Dit houdt in dat de Assistentiedienst je zal depanneren bij panne, lekke band, ongeval, ... en eventueel afslepen naar de Dacia garage van jouw keuze. Hierdoor weet je zeker dat als je in panne valt, je altijd naar je erkende Dacia garage zal gesleept worden.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN? EENVOUDIG ÉN NU EXTRA INTERESSANT

Boek je volgende afspraak voor een onderhoud, herstelling of nieuwe banden online via dacia.be. Dat is gemakkelijk, efficiënt en nu extra voordelig, want je krijgt een gratis bus ruitensproeiervloeistof van 5 liter.