Glasbreuk: herstellen of vervangen?

Bij een impact of barst in uw voorruit stelt onze Dacia Naverkoop u aangepaste oplossingen voor. Wij stellen uw veiligheid en rijcomfort immers altijd voorop.

Dacia - Glasbreuk

Afhankelijk van uw behoeften stelt Dacia u twee oplossingen voor:

  • Bij een impact of een barst van minder dan 4 cm (grootte van een muntstuk van € 2), die zich op een afstand van meer dan 4 cm van de rand bevindt en die het zicht van de bestuurder niet belemmert, raadt Dacia u aan om de voorruit te herstellen in minder dan één uur voor de prijs van € 65 incl. btw.

 

  • In andere gevallen raadt Dacia u aan om uw voorruit te vervangen in een van onze werkplaatsen voor een forfaitair bedrag voor onderdelen en werkuren vanaf € 399 incl. btw.

 

Dacia garandeert u uitsluitend gebruik te maken van originele onderdelen om uw veiligheid te kunnen verzekeren. Bovendien moet u niets betalen voor elke herstelling van een latere impact op eenzelfde voorruit dankzij de garantie die wij op uw nieuwe voorruit geven.

Alt Image C29

Slimme weetjes

Om erger te voorkomen, laat u uw voorruit bij een lichte impact best meteen herstellen of eventueel vervangen in geval van grotere barsten. Bij schade moeten ook de zijruiten en de achterruit worden vervangen.

 

Laat bij erg koud weer geen warm water over de voorruit lopen. Het is beter om de warme lucht via de ventilatie aan te zetten. Om aanvriezen te vermijden, bedekt u uw voorruit 's nachts. Zo wint u kostbare minuten in de vroege ochtend! Controleer uw verzekeringscontract. Vaak is de herstelling van glasbreuk inbegrepen.

Nog een stapje verder?

Dacia Naverkoop - Bijstandsdiensten

Garantie, bijstand en verzekering

Ontdek onze bijstandsdiensten