DACIA JOGGER VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform. eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

Alle opmerkingen die eTrusted heeft verzameld over Dacia Jogger

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 Zeer goed

52 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

63%

4 sterren

34%

3 sterren

1%

2 sterren

0%

1 sterren

0%

28/6/2023

Zeer tevreden over de kwaliteit en ruimte van onze Dacia Jogger. Mooi afgewerkt en zeer correct voor de prijs. Betere prijs-kwaliteit verhouding zal je nergens vinden voor een nieuwe wagen. De auto beschikt ook over de nodige snufjes (automatische airco, radio met CarPlay, parkeersensoren voor- en achteraan, parkeercamera, cruise control, SOS noodfunctie, automatische lichten en ruitenwissers, LED dagrijverlichting, uitneembare zetels in koffer, verplaatsbare dakdragers, elektrisch verstelbare zijspiegels etc.) Zeker een aanrader dus!

26/9/2023

Ik rijd sinds 4 augustus met mijn Dacia Jogger. Ondertussen een reis naar Toscane achter de rug en heb geen klagen. De kleine turbo motor heeft me al een paar keer verrast. Verrast op vlak van prestaties en verbruik!

Ik heb op een 2,5 maand al meer dan 7000 km gereden en dus al aardig wat ervaring opgedaan 😉.

2e zeer positieve punt van deze auto is de moduleerbaarheid van de wagen. Ik heb een 7 zitter en de verschillende manieren waarop je die 7 zitplaatsen kan inrichten zijn echt een maarwaarde!

26/9/2023

Deze auto is goed waar voor deze is gemaakt, er zouden kleine verbeteringen moeten komen, ik graag zou zien, de geluid-isolatie zou wat aangepakt moeten worden, zeker wat betreft het geluid van de BANDEN, die duidelijk en goed door komen in het interieur, ook zou de isolatie van de deuren aanpakken dit betreft het blikken geluid wat er in het begin ook te horen was bij de DUSTER. Voor de rest voldoet deze auto aan mij gestelde voor waarden.

26/9/2023

Beste ,

Is een auto die doet wat hij moet doen.

Heb zelf de jogger hybride en ben er echt tevreden van .

Alleen de overgang van brandstof naar elektrische is wat raar in begin .

Moet soms even gas los laten voor hij elektrisch over neemt.

Maar voor de rest super aangename wagen .

Veel plaats zelfs bij 7 zit laatste 2 passagiers genoeg plaats .

Duidelijke gps en scherm.

En vooral is er duidelijk een berschil in tanken .

28/6/2023

Ruitewisser aan passagierskant veegt een te beperkt deel van de ruit, smartphonehouder is nogal onhandig in gebruik, gevarendriehoek ligt los in de koffer, geen opbergvak hiervoor, antennevin op het dak staat scheef gemonteerd, trekhaak was beschadigd bij afleveren wagen (ontoelaatbaar wat mij betreft bij nieuwe wagen).

Dit zijn een aantal details, globaal gezien tevreden over de wagen

27/6/2023

Vond de Lodgy iets beter wat de grote betreft. Je had meer hoofdruimte en instap gemak als chauffeur. Ik vond de zichtbaarheid rondom iets beter.

Wat de motor en electronica betreft is de Jogger dan weer veel beter. Ook het in 2 gedeelde 3de bank is veel handiger.

26/9/2023

Zeer fijne auto zeker voor de prijs. Enige opmerking die gemaakt zou kunnen worden is dat er veel Grint aan de banded blijft plakken nadat de auto hierop gestaan heeft. Ook blijft er veel vuil in de wielkappen zitten. Voor de rest een goede auto die fijn rijdt.

26/9/2023

de extreme , de expression , deze beide in bezit , de eerste als hybride en de 2de met gas . wauw ,, de extreme , volledig af ,, enkel een beetje meer isolatie tegen rolgeluid en wind .. de gas ,, rijdt vlot en zuinig

26/9/2023

Auto rijdt zalig, je voelt soms de schakeling benzine naar elektriciteit, maar dat valt mee want op andere momenten merk je er niks van.

Automatische schakeling was even aanpassen, maar dat lukt en is een vooruitgang.

27/6/2023

vloer van koffer doortrekken tot tegen de achterzetels.

Usb ingang funcioneert niet.

Rijd goed,verbruik mocht wat minder.

Mooie grote auto , ben er over het algemeen best tevreden mee!

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET JOGGER?