DACIA JOGGER VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform. eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

Alle opmerkingen die eTrusted heeft verzameld over Dacia Jogger

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 Zeer goed

57 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

70%

4 sterren

24%

3 sterren

3%

2 sterren

1%

1 sterren

0%

26/9/2023

Na het in gebruik gehad te hebben van een Dacia Duster, waarover ik zeer tevreden was gedurende de 7 jaar probleemloos ermee te rijden, besloot ik een ietwat grotere wagen te nemen, op LPG en benzine. De keuze werd een Jogger, bij de testrit tevredenstellend, maar nu, na 3 maanden en 5000km ermee gereden te hebben, kan ik alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ban van het rijgedrag, het comfort, het verbruik, kortom een supervoertuig, met alles erop en eraan, en als je dan naar de prijs kijkt, als particulier, is het een koopje!

De dienst na verkoop valt ook niet te versmaden, die is eveneens top.

Kristina

26/9/2023

Ik rijd sinds 4 augustus met mijn Dacia Jogger. Ondertussen een reis naar Toscane achter de rug en heb geen klagen. De kleine turbo motor heeft me al een paar keer verrast. Verrast op vlak van prestaties en verbruik!

Ik heb op een 2,5 maand al meer dan 7000 km gereden en dus al aardig wat ervaring opgedaan 😉.

2e zeer positieve punt van deze auto is de moduleerbaarheid van de wagen. Ik heb een 7 zitter en de verschillende manieren waarop je die 7 zitplaatsen kan inrichten zijn echt een maarwaarde!

26/9/2023

Deze auto is goed waar voor deze is gemaakt, er zouden kleine verbeteringen moeten komen, ik graag zou zien, de geluid-isolatie zou wat aangepakt moeten worden, zeker wat betreft het geluid van de BANDEN, die duidelijk en goed door komen in het interieur, ook zou de isolatie van de deuren aanpakken dit betreft het blikken geluid wat er in het begin ook te horen was bij de DUSTER. Voor de rest voldoet deze auto aan mij gestelde voor waarden.

26/9/2023

Beste ,

Is een auto die doet wat hij moet doen.

Heb zelf de jogger hybride en ben er echt tevreden van .

Alleen de overgang van brandstof naar elektrische is wat raar in begin .

Moet soms even gas los laten voor hij elektrisch over neemt.

Maar voor de rest super aangename wagen .

Veel plaats zelfs bij 7 zit laatste 2 passagiers genoeg plaats .

Duidelijke gps en scherm.

En vooral is er duidelijk een berschil in tanken .

26/9/2023

Zeer fijne auto zeker voor de prijs. Enige opmerking die gemaakt zou kunnen worden is dat er veel Grint aan de banded blijft plakken nadat de auto hierop gestaan heeft. Ook blijft er veel vuil in de wielkappen zitten. Voor de rest een goede auto die fijn rijdt.

26/9/2023

de extreme , de expression , deze beide in bezit , de eerste als hybride en de 2de met gas . wauw ,, de extreme , volledig af ,, enkel een beetje meer isolatie tegen rolgeluid en wind .. de gas ,, rijdt vlot en zuinig

26/9/2023

Auto rijdt zalig, je voelt soms de schakeling benzine naar elektriciteit, maar dat valt mee want op andere momenten merk je er niks van.

Automatische schakeling was even aanpassen, maar dat lukt en is een vooruitgang.

26/9/2023

Jogger hybrid is zeer zuinig. Bovendien biedt hij als vijf-zitter enorm veel ruimte en een grote koffer.

Rijdt minstens 30% elektrisch.

26/9/2023

heel leuke wagen om mee te rijden een beetje aanpassing aan de automatische versnellings en vooral heel ruim

26/9/2023

Zeer tevreden over jogger , het enigste dat ik spijtig vind is dat achterbank niet verschuifbaar is .

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET JOGGER?