DACIA JOGGER VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform. eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

Alle opmerkingen die eTrusted heeft verzameld over Dacia Jogger

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 Zeer goed

57 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

70%

4 sterren

24%

3 sterren

3%

2 sterren

1%

1 sterren

0%

26/9/2023

Zeer fijne auto zeker voor de prijs. Enige opmerking die gemaakt zou kunnen worden is dat er veel Grint aan de banded blijft plakken nadat de auto hierop gestaan heeft. Ook blijft er veel vuil in de wielkappen zitten. Voor de rest een goede auto die fijn rijdt.

19/4/2023

Leuke auto, rijdt licht, heel veel plaats !

Enige nadeel is dat de CarPlay met iPhone 14 nie werkt en de ganse tijd uitvalt .. zeer vervelend ! Geen software fouten te vinden dus is het maar de vraag waarom het wel werkt met oudere iPhones

19/4/2023

Schitterende auto! Modern en goed uitgerust! (Zeker als je van een MCV van 2009 komt...) Iets meer opbergmogelijkheden en een drempelloze koffer (zoals de MCV) hadden hem nog beter gemaakt.

In elk geval een zeer tevreden klant!

26/9/2023

de extreme , de expression , deze beide in bezit , de eerste als hybride en de 2de met gas . wauw ,, de extreme , volledig af ,, enkel een beetje meer isolatie tegen rolgeluid en wind .. de gas ,, rijdt vlot en zuinig

26/9/2023

Auto rijdt zalig, je voelt soms de schakeling benzine naar elektriciteit, maar dat valt mee want op andere momenten merk je er niks van.

Automatische schakeling was even aanpassen, maar dat lukt en is een vooruitgang.

19/4/2023

Prachtige wagen en rijdt zeer goed mss nog inklapbare spiegels en een ander oplossing voor de gordel achter aan en een electrische koffer en dat is de auto nog meer waard voor zijn geld

27/6/2023

vloer van koffer doortrekken tot tegen de achterzetels.

Usb ingang funcioneert niet.

Rijd goed,verbruik mocht wat minder.

Mooie grote auto , ben er over het algemeen best tevreden mee!

27/6/2023

Een aangename wagen, die een stoere look heeft en vlot rijdt.

Voor ons is het regelen van de ventilatieroostertjes lastig... ik heb soms het gevoel dat ze omgekeerd in de auto staan😅

27/6/2023

Mijn dacia jogger hybride voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Plezier om mee te rijden, zuinig. contact met garage l verliet perfect. Nog geen moment spijt gehad van de aankoop.

21/4/2023

Passagierszetel ook in de hoogte verstelbaar maken. De armsteun in het midden, tussen de 2 zetels, zit wel een beetje in de weg bij het vastklikken van de gordel.

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET JOGGER?