DACIA JOGGER VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform. eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

Alle opmerkingen die eTrusted heeft verzameld over Dacia Jogger

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 Zeer goed

52 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

63%

4 sterren

34%

3 sterren

1%

2 sterren

0%

1 sterren

0%

25/4/2024

Spaar op benzine .De geluidjes zouden iets zachter kunnen

25/4/2024

Schuifdeuren zouden handig zijn

Verlengde koffer voor 7p

25/4/2024

Verbruik kan beter.

Dode hoek werkt niet altijd.

25/4/2024

Ruimer en meer comfort dan verwacht. Top wagen!

25/4/2024

Tot hierto nog geen problemen gehad

26/4/2024

waarde voor u geld

25/4/2024

geen idee

25/4/2024

Zwakke motor

27/6/2023

Zeer aangename auto om mee te rijden en hij oogt nog mooi ook :-)

De knop voor snelheidsregeling zit op het stuur en moet altijd eerst aangeklikt worden vooraleer deze kan geactiveerd worden. In mijn vorige auto (Dacia Duster) stond de snelheidsregelaar altijd aan, waardoor ik maar één actie moest doen tijdens het rijden

De deuren hadden iets dikker mogen zijn. (ik besef dat daar ook de prijs zit)

Hele grote koffer, waar naast een 6de zetel ook nog een bench voor een middelgrote hond kan en dan is er zelfs nog een beetje ruimte over.

Zeer aangenaam verrast over het verbruik: ik ben een sportieve chauffeur en zit op een gemiddeld verbruik (met mijn hybride jogger) van 4,6liter wanneer ik gewoon woon-werkverkeer doe waarbij ik geen autostrade hoef te nemen.

Kortom heel blij met mijn nieuwe wagen en hopelijk kan dit nog heel lang zo blijven ;-)

26/9/2023

Na het in gebruik gehad te hebben van een Dacia Duster, waarover ik zeer tevreden was gedurende de 7 jaar probleemloos ermee te rijden, besloot ik een ietwat grotere wagen te nemen, op LPG en benzine. De keuze werd een Jogger, bij de testrit tevredenstellend, maar nu, na 3 maanden en 5000km ermee gereden te hebben, kan ik alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ban van het rijgedrag, het comfort, het verbruik, kortom een supervoertuig, met alles erop en eraan, en als je dan naar de prijs kijkt, als particulier, is het een koopje!

De dienst na verkoop valt ook niet te versmaden, die is eveneens top.

Kristina

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET JOGGER?