DACIA JOGGER VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform. eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

Alle opmerkingen die eTrusted heeft verzameld over Dacia Jogger

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 Zeer goed

57 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

70%

4 sterren

24%

3 sterren

3%

2 sterren

1%

1 sterren

0%

19/4/2023

Wij kwamen van een panoramisch dak en dat mis ik nu wel 😊 maar voor de rest zijn we heel tevreden, spijtig dat er geen matjes inliggen, nu moet ik op zoek gaan

19/4/2023

het is een prachtige auto, de zitten achter bestuurder zouden misschien op schuifreel kunnen gezet worden zodat je meer beenruimte krijgt, verder top

26/9/2023

Jogger hybrid is zeer zuinig. Bovendien biedt hij als vijf-zitter enorm veel ruimte en een grote koffer.

Rijdt minstens 30% elektrisch.

27/6/2023

Goede auto voor deze prijsklasse.

Alleen gasmeter geeft aan bijna kwart tank en autonomie voor 120 km, maar gaat dan over op benzine.

20/4/2023

de wagen voorzien van iets meer opberg vakjes binnenin.

zoals zonnebril en gsm houder iets lager voorzien.

de rest is top !!!

26/9/2023

heel leuke wagen om mee te rijden een beetje aanpassing aan de automatische versnellings en vooral heel ruim

26/9/2023

Zeer tevreden over jogger , het enigste dat ik spijtig vind is dat achterbank niet verschuifbaar is .

19/4/2023

Ben super tevreden over de auto, prijs kwaliteit is goed.zeer zuinig en veel ruimte en comfort.

Johan

27/6/2023

Perfecte prijs kwaliteit verhouding! De toegevingen op vlak van comfort zijn minimaal...

20/4/2023

Hele fijne auto . Misschien zorgen voor uitneembare zetels en 3 losse zetels vanachter

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET JOGGER?