Financieringen voor particulieren

EASYfin Classic, EASYfin Planning en EASYdeal

Ontdek onze autoleningen en financieringen voor particulieren

OPGELET, GELD LENEN KOST OOK GELD

EASYfin Classic

Een eenvoudige autolening, zonder compromissen

Alt Image C29

Koop uw auto en houd ook nog geld over voor uw andere projecten.

U moet alleen maar het bedrag van de aflossing bepalen. Dit wordt vaak bepaald na overname van uw oude wagen.

 

Zo financiert u uw nieuwe wagen door vaste maandelijkse afbetalingen verspreid over een periode van 24 tot 84 maanden. 

 

Voordelen: 

 

 • een onmiddellijk antwoord op de kredietaanvraag
 • u bepaalt zelf de duur van de lening, met of zonder voorschot
 • all-in vaste maandaflossingen zonder verrassingen
 • financiering tot 110% van de aankoopwaarde
 • geen verplicht voorschot (afhankelijk van promotie)

 

Bescherm jezelf tegen de gevaren van het leven met onze financiële verzekeringen.

EASYfin Planning

Een oplossing op maat, het juiste financiële evenwicht voor uw autolening

Alt Image C29

Beter beheer van uw budget

Met het EASYfin Planning-ballonkrediet betaalt u een maandelijks bedrag in functie van het gebruik van uw wagen en rijdt u altijd in een recent model.

 

Zo kunt u uw budget beter beheren dankzij vaste lagere maandaflossingen en een laatste verhoogde aflossing (ballon).

 

Voordelen:

 

 • Dankzij de lage maandelijkse aflossingen kunt u een auto met meer opties kiezen.
 • U rijdt altijd met een recente wagen.

 

Bescherm jezelf tegen de gevaren van het leven met onze financiële verzekeringen.

 

Na afloop van de financiering heeft u twee mogelijkheden: 

Wilt u de wagen voor een nieuw model inruilen?

Uw Dacia-verdeler zorgt voor alles. Laat uw auto overnemen, betaal de laatste verhoogde aflossing van uw financieringscontract en bestel de nieuwe wagen van uw keuze.

Wilt u de wagen graag houden?

Dat kan heel eenvoudig! Betaal of herfinancier gewoon de laatste maandaflossing. 

Pack EASYdeal

Financiering en waarborg van uw voertuig tot 5 jaar

Alt Image C29

Maak het u gemakkelijk

Dacia biedt u een financiering aan met vaste maandelijkse betalingen gedurende de volledige financieringstermijn met een garantie-uitbreiding die in het maandbedrag is inbegrepen.

 

Met EASYdeal beslist u zelf of u een voorschot betaalt of niet, en financiert u uw nieuwe wagen met vaste maandaflossingen verspreid over 36, 48 of 60 maanden. 

 

Voordelen: 

 

 • één maandelijks bedrag voor uw financiering en uw My Warranty-garantie-uitbreiding
 • all-in vaste maandaflossingen zonder verrassingen
 • financiering tot 110% van de aankoopwaarde
 • geen verplicht voorschot (afhankelijk van promotie)

Krediet- verzekeringen

Omdat uw gemoedsrust en die van uw naasten net zo belangrijk is als rijplezier

Alt Image C29

Credit Protection

Bescherm uzelf voor tegenslag

Credit Protection verzekert u tijdens de volledige duur van uw financieringscontract: 

 

 • de afsluiting van uw financiering in geval van totale en blijvende invaliditeit of overlijden, met uitzondering van het ballonkrediet
 • de tenlasteneming van de maandaflossingen in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid

De verzekering Alpha Credit Protection, van Cardif Assurance Vie (verzekeringsonderneming naar Frans recht, met haar zetel te Boulevard Haussmann 1, F-75009 Parijs, met Belgisch bijkantoor te Bergensesteenweg 1424, 1070 Brussel, KBO nr. : BE 0435.018.274, BNB nr. : 979), is een collectieve levensverzekeringsovereenkomst, aangegaan door AlphaCredit (Ravenstein 62, 1000 Brussel, FSMA 022051 A, RPM BE 0445.781.316, verbonden verzekeringsagent van Cardif Assurance Vie), waartoe u kan toetreden tot uiterlijk 90 dagen na het uitbetalen van de fondsen. De verzekering voorziet in een terugbetaling van het verschuldigde schuldsaldo van het krediet in geval van overlijden of definitieve invaliditeit en in de betaling van de maandelijkse kredietaflossing in geval van volledige arbeidsongeschiktheid. Voornaamste uitsluitingen: zelfmoord binnen het eerste jaar (waarborg overlijden en definitieve invaliditeit), psychische stoornissen (waarborg invaliditeit en arbeidsongeschiktheid). AlphaCredit protection heeft een duurtijd die samenloopt met de duurtijd van het krediet, en valt onder het Belgische recht. De berekening van uw premie is beschikbaar op aanvraag via ac.customer@alphacredit.be, de informatiefiche en de algemene voorwaarden zijn beschikbaar op deze webpagina. Een eventuele vraag tot toetreding tot deze verzekering kunt u verzenden naar ac.customer@alphacredit.be. AlphaCredit en Cardif Assurance Vie, behouden zich het recht de toetreding tot de verzekering te weigeren. Eventuele klachten kan u bezorgen aan klachtenbeheer@cardif.be of, indien de door de verzekeraar aangeboden oplossing u niet bevalt, info@ombudsman.as. U kan deze toetreding kosteloos annuleren, binnen de 30 dagen, door een schrijven aan AlphaCredit. Deze webpagina, met AlphaCredit als verantwoordelijke uitgever, is publiciteit.

Kredietverzekeringen - Extra Protection

Job Protection

Volledig gedekt in geval van werkloosheid

Job Protection verzekering beschermt je in het geval van ongewenst werkloosheid.

 

Je maandelijkse afbetalingen worden in deze moeilijke tijd geregeld, zodat je de tijd hebt om je te concentreren op de essentie.

De verzekering JOB Protection, van Cardif Assurances Risques Divers (verzekeringsonderneming naar Frans recht, met haar zetel te Boulevard Haussmann 1, F-75009 Parijs, met Belgisch bijkantoor te Bergensesteenweg 1424, 1070 Brussel, KBO nr. : BE 0435.025.994 BNB nr. : 978), is een collectieve verzekeringsovereenkomst, aangegaan door AlphaCredit (Ravenstein 62, 1000 Brussel, FSMA 022051 A, RPM BE 0445.781.316, verbonden verzekeringsagent van Cardif Assurances Risques Divers), waartoe u kan toetreden tot uiterlijk 60 dagen na het uitbetalen van de fondsen. De verzekering voorziet in de betaling van de maandelijkse kredietaflossing in geval van onvrijwillige werkloosheid gedurende 12 maanden maximum. Voornaamste uitsluitingen: zware fout, einde van een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur. JOB Protection heeft een duurtijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging, , en valt onder  het Belgische recht. De berekening van uw premie is beschikbaar op aanvraag via ac.customer@alphacredit.be, de informatiefiche en de algemene voorwaarden zijn beschikbaar op deze webpagina. Een eventuele vraag tot toetreding tot deze verzekering kunt u verzenden naar ac.customer@alphacredit.be. AlphaCredit en Cardif Assurances Risques Divers, behouden zich het recht de toetreding tot de verzekering te weigeren. Eventuele klachten kan u bezorgen aan klachtenbeheer@cardif.be of, indien de door de verzekeraar aangeboden oplossing u niet bevalt, info@ombudsman.as. U kan deze toetreding kosteloos annuleren, binnen de 30 dagen, door een schrijven aan AlphaCredit. Deze webpagina, met AlphaCredit als verantwoordelijke uitgever, is publiciteit.

Alt Image C29

Extra Protection

Geen paniek, zelfs niet bij een total loss van je wagen

Extra Protection is een eenvoudig en voordelig middel om zich te beschermen tegen de gevolgen van tegen de gevolgen van total loss of diefstal van je voertuig.*

 

Afhankelijk van het jaar van het schadegeval krijg je tot 40% van het geleende kapitaal terug:

 

 • 1e jaar van de financiering: 25% van het geleende bedrag.
 • 2e jaar van de financiering: 30% van het geleende bedrag.
 • 3e jaar van de financiering: 35% van het geleende bedrag.
 • van het 4e tot 5e jaar van de financiering: 40% van het geleende bedrag.

 

Met Extra Protection ben je dus beschermd tegen de waardedaling van de wagen en het verlies aan mobiliteit door total loss, diefstal of brand van je wagen.

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier door Alpha Credit S.A. (Ontlener), Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel.

De verzekering Extra Protection, van Cardif Assurances Risques Divers (verzekeringsonderneming naar Frans recht, met haar zetel te Boulevard Haussmann 1, F-75009 Parijs, met Belgisch bijkantoor te Bergensesteenweg 1424, 1070 Brussel, KBO nr. : BE 0435.025.994 BNB nr. : 978), is een collectieve verzekeringsovereenkomst, aangegaan door AlphaCredit (Ravenstein 62, 1000 Brussel, FSMA 022051 A, RPM BE 0445.781.316, verbonden verzekeringsagent van Cardif Assurances Risques Divers), waartoe u kan toetreden tot uiterlijk 60 dagen na het uitbetalen van de fondsen. De verzekering voorziet in de betaling van een vergoeding in geval van totaal verlies of diefstal van het verzekerde voertuig. Voornaamste uitsluitingen: opzettelijke daad, deelname aan een wedstrijd. Extra Protection heeft een duurtijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging , en valt onder het Belgische recht. De berekening van uw premie is beschikbaar op aanvraag via ac.customer@alphacredit.be, de informatiefiche en de algemene voorwaarden zijn beschikbaar op deze webpagina. Een eventuele vraag tot toetreding tot deze verzekering kunt u verzenden naar ac.customer@alphacredit.be. AlphaCredit en Cardif Assurances Risques Divers, behouden zich het recht de toetreding tot de verzekering te weigeren. Eventuele klachten kan u bezorgen aan klachtenbeheer@cardif.be of, indien de door de verzekeraar aangeboden oplossing u niet bevalt, info@ombudsman.as. U kan deze toetreding kosteloos annuleren, binnen de 30 dagen, door een schrijven aan AlphaCredit. Deze webpagina, met AlphaCredit als verantwoordelijke uitgever, is publiciteit.

Kredietverzekeringen - Extra Protection

Extended Warranty

Verleng de garantie van de verkoper van een tweedehandswagen

Bij aankoop van een tweedehandswagen krijg je van de verkoper automatisch één jaar garantie. Als je je wagen met EASYfin financiert, kan je deze garantie uitbreiden inclusief bijstand voor de volledige looptijd van je financiering.

 

Je tweedehandswagen is tot het einde van het krediet gewaarborgd tegen een maximaal aantal risico’s op mechanische defecten.*

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier door Alpha Credit S.A. (Ontlener), Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel.

De verzekering Extended Warranty, van Cardif Assurances Risques Divers (verzekeringsonderneming naar Frans recht, met haar zetel te Boulevard Haussmann 1, F-75009 Parijs, met Belgisch bijkantoor te Bergensesteenweg 1424, 1070 Brussel, KBO nr. : BE 0435.025.994 BNB nr. : 978), is een collectieve verzekeringsovereenkomst, aangegaan door AlphaCredit (Ravenstein 62, 1000 Brussel, FSMA 022051 A, RPM BE 0445.781.316, verbonden verzekeringsagent van Cardif Assurances Risques Divers), waartoe u kan toetreden tot uiterlijk 60 dagen na het uitbetalen van de fondsen. De verzekering voorziet in de betaling van een vergoeding indien het verzekerd voertuig na de wachttijd in panne valt als gevolg van een defect verzekerd onderdeel. Voornaamste uitsluitingen: opzettelijke daad, normale slijtage. Extended Warranty heeft een duurtijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging , en valt onder het Belgische recht. De berekening van uw premie is beschikbaar op aanvraag via ac.customer@alphacredit.be, de informatiefiche en de algemene voorwaarden zijn beschikbaar op deze webpagina. Een eventuele vraag tot toetreding tot deze verzekering kunt u verzenden naar ac.customer@alphacredit.be. AlphaCredit en Cardif Assurances Risques Divers, behouden zich het recht de toetreding tot de verzekering te weigeren. Eventuele klachten kan u bezorgen aan klachtenbeheer@cardif.be of, indien de door de verzekeraar aangeboden oplossing u niet bevalt, info@ombudsman.as. U kan deze toetreding kosteloos annuleren, binnen de 30 dagen, door een schrijven aan AlphaCredit. Deze webpagina, met AlphaCredit als verantwoordelijke uitgever, is publiciteit.

Iets anders nodig?

Ontdek onze andere diensten

EasyCare - Dacia

Het all-inclusive onderhoudscontract!

EasyCare

Meer weten
Verzekeringen - Dacia

Uw rijsplezier verzekeren

Dacia Verzekeringen

Meer weten
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten