DACIA SANDERO VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform.

eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

ALLE OPMERKINGEN DIE ETRUSTED HEEFT VERZAMELD OVER DACIA SANDERO

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.6 / 5 heel goed

48 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

66%

4 sterren

29%

3 sterren

4%

2 sterren

0%

1 sterren

0%

3/5/2024

Alles ok

26/4/2024

Prima

2/5/2024

Goed

26/9/2023

Mijn nieuwe Sandero doet beter en meer dan ik ervan verwachtte. Hij is een beetje te groot voor mij als alleenstaande, maar ik ben zijn afmetingen al gewoon. Ondanks de goed verstaanbare uitleg van GPS en instrumentenbord blijft het moeilijk om de verschillende mogelijkheden te onthouden en te wijzigen. Bij het instappen knel ik mijn rechterbeen tussen onderkant stuur en zetel. Toch blijf ik rijden met de bestuurderstoel in de hoogste stand! Ik heb dan een beter overzicht v/h verkeer en weg.

5/8/2023

Mijn Renault Clio was 23 jaar en ik was dus aan vernieuwing toe. Ik heb gekozen voor Dacia omdat ik dat wel eens wou proberen en Dacia is merkelijk ook goedkoper dan Renault. Ik koos voor een stockwagen en die had ik heel vlug. Het was wel wat wennen aan al die luxe, maar ik ben er uiterst tevreden van. Zeker geen spijt dat ik voor Dacia heb gekozen.

27/9/2023

Ben wel tevredenr maar, ik heb problemen met de automatische handrem. als ik voor mijn garage ga staan, op een helling en ik laat de wagen met handrem en op 't eerste gang geschakeld, Geen probleem, maar als ik er in stap zonder de motor in te schakelen, rolt de wagen even naar achter, dat is me wel schrikken.

26/9/2023

Momenteel heb ik 2.300 km gereden ,maar kan tot nu toe zeggen dat ik zeer tevreden ben met onze Dacia Sandero 1.0

65pk we hebben ook veel autosnelwegen gedaan, ook daar zijn we tevreden over.

Het verbruik valt ook heel goed mee 5.2l op 100km met 1 tank rijden we 880km.

Mvg,

26/9/2023

Vergeleken emt de Sandero 1e generatie waar we meer dan 10 jaar mee reden is de nieuwe versie die we nu hebben en immens vershil in de positieve zin, met meer comfort, veel betere prestaties en tal van betaalbare of inbegrepen opties.

Karl

26/9/2023

Na problemen met verdeler iv enkele vragen , ben ik naar andere dealer gestapt op aanraden medewerker vanuit Brussel .

Deze dealer gaat mijn wagen in de toekomst verder onderhouden.

26/9/2023

Goed:

Rijdt vlot

Goede opvolging door dealer

Onderhoudskosten zijn beperkt

Minder

Iets meer isolatie om motorgeluid te verminderen.

Verbruik mag ook iets minder zijn.

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET SANDERO?

Dit vind je misschien ook leuk...

SPRING
SPRING
vanaf € 16.990 *
SPRING ESSENTIAL Electric 45
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi
SANDERO Stepway
SANDERO Stepway
vanaf € 15.590 *
SANDERO Stepway STEPWAY TCe 90
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi
All-New Duster
All-New Duster
vanaf € 18.990 *
All-New Duster ESSENTIAL ECO-G 100
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi