DACIA SANDERO VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform.

eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

ALLE OPMERKINGEN DIE ETRUSTED HEEFT VERZAMELD OVER DACIA SANDERO

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.5 / 5 heel goed

57 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

61%

4 sterren

31%

3 sterren

5%

2 sterren

0%

1 sterren

1%

26/9/2023

x

27/6/2023

7/4/2023

X

27/9/2023

In het boekje vond ik geen vermogens- of koppelkromme. Een stevige min. Ik wilde een litertje reserveolie kopen, maar er staat nergens welke olie er in moet. Dit heb ik dan maar bij Castrol opgevraagd. Het klepje van de brandstoftankdop loopt net niet vrij bij het open en dicht doen, waardoor er op 1 punt een beetje lak af is gegaan. Van de Dacia-app begrijp ik nog niet al te veel, maar dat zal wel aan mij liggen.

27/6/2023

bij het levering moesten we even terug naar de carrosserie omdat ze het niet goed hadden gezien dat de wagen niet proper was van achter in de bumper en wiel deksels die afpellen ook van binnen paar krassen in de dashboard ik vind het jammer als je nieuwe auto’s leverd moet je op voorhand een kwaliteitscontrole uitvoeren maar anders wel vriendelijke mensen binnen allemaal..

26/9/2023

Prijs kwaliteit goed.

Luchtstroom voor afkoeling auto is niet constant,als je gas lost verharderd de verluchting en omgekeerd.manuele airco matig.geeft veel te snel warmte is is niet goed doseerbaar.motor stottert bij 98 en jij 95 niet.

27/6/2023

Ik heb onder ander een afneembare trekhaak besteld EN betaald. Deze staat nog steeds niet op mijn nieuwe wagen. E-mails daaromtrent worden zelfs niet beantwoord. Garage Renault Bossuyt waregem…

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET SANDERO?

Dit vindt u misschien ook leuk...

SPRING
SPRING
vanaf € 15.990 *
SPRING ESSENTIAL ECO SMART Electric 45
* catalogusprijs BTWi
SANDERO Stepway
SANDERO Stepway
vanaf € 15.390 *
SANDERO Stepway STEPWAY TCe 90 - NBI
* catalogusprijs BTWi
DUSTER
DUSTER
vanaf € 17.990 *
DUSTER ESSENTIAL TCe 90
* catalogusprijs BTWi