DACIA SANDERO VOLGENS DE MENSEN DIE ER DAGELIJKS IN RIJDEN

Bekijk onze klantenscores en feedback verzameld via een onafhankelijk platform.

eTrusted verifieert en certificeert de authenticiteit van deze beoordelingen.

ALLE OPMERKINGEN DIE ETRUSTED HEEFT VERZAMELD OVER DACIA SANDERO

eTrusted is onderdeel van Trusted Shops, Europa's toonaangevende merk voor betrouwbare e-commerce*.

4.5 / 5 heel goed

57 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

5 sterren

61%

4 sterren

31%

3 sterren

5%

2 sterren

0%

1 sterren

1%

26/9/2023

Vergeleken emt de Sandero 1e generatie waar we meer dan 10 jaar mee reden is de nieuwe versie die we nu hebben en immens vershil in de positieve zin, met meer comfort, veel betere prestaties en tal van betaalbare of inbegrepen opties.

Karl

7/4/2023

Het kofferdeksel vertoont links een koetswerkfout. De naden sluiten niet aan. Lijkt gewoon op een slechte herstelling na een ongeval. Ik heb de nodige foto's doorgestuurd naar de garage.

26/9/2023

Na problemen met verdeler iv enkele vragen , ben ik naar andere dealer gestapt op aanraden medewerker vanuit Brussel .

Deze dealer gaat mijn wagen in de toekomst verder onderhouden.

16/7/2023

mooie afwerking

wat minder is zijn de ventilatie (verwarming /airco) roostertjes enkel maar naar beneden en omhoog kunnen gezet worden zou het beter vinden links en rechts ook

26/9/2023

Goed:

Rijdt vlot

Goede opvolging door dealer

Onderhoudskosten zijn beperkt

Minder

Iets meer isolatie om motorgeluid te verminderen.

Verbruik mag ook iets minder zijn.

27/6/2023

Prima wagen net als de vorige ..enkel de vloerbekleding zou in een ander stof mogen zijn ,blijft altijd wat achterin die haartjes hangen tijdens het stofzuigen

27/6/2023

Goede wagen voor deze prijs , ik ben heel tevreden van mijn garage . Enkel wat problemen met Apple CarPlay maar de probleem lag bij apple.

27/6/2023

Ben met open armen onthaald, super team, klantvriendelijk, goede uitleg. Als ik met vragen zit, deze worden altijd opgelost.Goede

26/9/2023

Waarom 30.000 eur en meer uitgeven aan een auto wanneer je ook voor minder dan 20.000 eur met een leuke wagen op pad kan.

27/6/2023

Prijs kwaliteit is top, zuinig in verbruik, beetje hardere vering, en wat minder stabiel in de bochten, verder alles oké.

* Sinds 1999 biedt Trusted Shops webshops een combinatie van een vertrouwensmerkdienst en kopersbescherming. Trusted Shops is de schakel tussen tientallen miljoenen consumenten in heel Europa. De aankopen van deze consumenten zijn beschermd bij 25.000 door Trusted Shops gecertificeerde webshops. eTrusted is een feedbackplatform en voldoet aan de AVG. Op dit platform kunnen consumenten authentieke beoordelingen geven wanneer ze interactie hebben met een merk.

KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN MET SANDERO?

Dit vindt u misschien ook leuk...

SPRING
SPRING
vanaf € 15.990 *
SPRING ESSENTIAL ECO SMART Electric 45
* catalogusprijs BTWi
SANDERO Stepway
SANDERO Stepway
vanaf € 15.390 *
SANDERO Stepway STEPWAY TCe 90 - NBI
* catalogusprijs BTWi
DUSTER
DUSTER
vanaf € 17.990 *
DUSTER ESSENTIAL TCe 90
* catalogusprijs BTWi